Σωμ.Εργαζ. Βύρωνα: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 29/3 ΣΤΙΣ 10π.μ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

27/3/24

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Αρ. Πρ. 2/13620/ΔΕΠ-5/3/2024) κατόπιν ερωτήματος που έχει κατατεθεί από Δήμο (?) το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων «Επιπλέον, οι υπάλληλοι των οποίων η σύμβαση εργασίας έληξε και απασχολούνται δυνάμει προσωρινής διαταγής δεν εξελίσσονται μισθολογικά σύμφωνα με τον ν. 4354/2015, ούτε είναι δικαιούχοι των αυξήσεων του ν. 5045/2023,διότι η απασχόλησή τους κατά το χρονικό διάστημα αυτό δεν στηρίζεται στη σύμβαση εργασίας».

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. θέλει να θεσμοθετήσει και νομικά το καθεστώς με εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων, που όχι μόνο δεν θα έχουν ποτέ την ασφάλεια της εργασίας τους αλλά δεν θα έχουν και τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους εργαζομένους στους ΟΤΑ (όπως ίσχυε και παλαιότερα με τα κοινωφελή προγράμματα).

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. μετά την «πλουσιοπάροχη» αύξηση των μισθών του Δημοσίου, εξαιρεί τους εργαζόμενους αυτούς από την αύξηση των 70 ευρώ και ζητάει τα λεφτά πίσω για τους δύο προηγούμενους μήνες που έχουν δοθεί.

Αντί να αναγνωρίσει και νομοθετικά η κυβέρνηση της Ν.Δ ότι όλη η κοινωνία γνωρίζει, ότι δηλαδή όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αντί να μονιμοποιήσει με έναν νόμο όλους τους συμβασιούχους, τους αφήνει σε μόνιμη ομηρεία, ανασφάλεια και τους διαχωρίζει από το υπόλοιπο προσωπικό των ΟΤΑ.

Συνάδελφε, συναδέλφεισα

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε καλό από την κυβέρνηση των σκανδάλων, των ιδιωτικοποιήσεων, του αυταρχισμού, της συγκάλυψης .

Από την οργάνωση και την αποφασιστικότητάς μας εξαρτάται αν θα νικήσουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.
  • Αυξήσεις στους Μισθούς.
  • Κατάργηση του Ν.Βορίδη για την υπο χρεωτική άσκηση ειδικών μέσων.
  • Να ανακληθεί το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους.
  • Καμία περικοπή μισθού, καμία επιστροφή χρημάτων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10π.μ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Το Δ. Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.