Παγώνει το έγγραφο του Γ.Λ.του Κράτους που αφορά την μισθολογική εξέλιξη συμβασιούχων με δικαστικές αποφάσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναγκάστηκε να κάνει Βήμα πίσω το υπουργείο εθνικής οικονομίας  

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 1η  Απριλίου στις 11 το πρωί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οι εργαζόμενοι στους δήμους, απαιτώντας να πάρουν πισω το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους το οποίο περικόπτει όλες τις μισθολογικές αυξήσεις σε χιλιάδες συμβασιούχους που εργάζονται στους δήμους και τις Περιφέρειες με προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας μάλιστα να πληρώσουν αναδρομικά για ότι έχουν λάβει μέχρι σήμερα.

Οι εργαζόμενοι που ανταποκρίθηκαν στα καλεσματα ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρωτοβάθμιων σωματείων, αντιδρούν στο έγγραφο του Γ.Λ. του Κράτους  Με αριθμ. πρωτ.: 2/13620/ΔΕΠ/5-3-2024)  με το οποίο απάντησε  σε ερώτημα Δήμου σχετικά με την Μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων, που υπηρετούν σε Δήμους με προσωρινές διαταγές ή ασφαλιστικά μέτρα, δεχόμενο, ότι: «.. οι υπάλληλοι των οποίων η σύμβαση εργασίας έληξε και απασχολούνται δυνάμει προσωρινής διαταγής δεν εξελίσσονται μισθολογικά σύμφωνα με τον Ν.4354/2015, ούτε είναι δικαιούχοι των αυξήσεων του Ν.5045/2023, διότι η απασχόλησή τους κατά το χρονικό διάστημα αυτό δεν στηρίζεται στη σύμβαση εργασίας».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, τα σωματεία και εργαζόμενοι συμβασιούχοι αντιδρούν σε αυτό το άδικο απαράδεκτο έγγραφο της γραφειοκρατίας του Γενικού Λογιστηρίου  και απαιτούν να παρθεί πίσω και ζητούν τη μισθολογική εξέλιξη των δικαστικά δικαιωμένων συμβασιούχων Δήμων. 

Το έγγραφο αυτό που αναστάτωσε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, δεν έγινε αντιληπτό από το υπουργείο εθνικής οικονομίας που εποπτεύει του Γ.Λ. του Κράτους; Οι ορισμένοι «εγκέφαλοι» ρίχνουν “άδεια για να πιάσουν γεμάτα”, θέλοντας ακόμα και να αποπροσανατολίσουν την δράση του σ.κ.;

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, έγινε συνάντηση στελεχών της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υφυπουργό εθνικής οικονομίας και οικονομικών και υπηρεσιακά στελέχη του Γ.Λ.Κ. 

Ο υφυπουργός κος Πετραλιάς, αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική  δεν είχε κανένα ουσιαστικό επιχείρημα για να υποστηρίξει αξιόπιστα το έγγραφο αυτό και δεσμεύτηκε στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι θα σταλεί έγγραφο στους δήμους όλης της χώρας να μην προχωρήσουν σε καμία μισθολογική περικοπή των συμβασιούχων που παραμένουν στην εργασία με δικαστικές αποφάσεις, μέχρι να υπάρξει απάντηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ).

Μετά την συνάντηση ο  Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Νίκος Τράκας ενημέρωσε για τα παραπάνω τους συγκεντρωμένους εργαζομένους, λέγοντας μεταξύ άλλων «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, με ενότητα, εγρήγορση, συνεννόηση, όλων των παρατάξεων. Σήμερα είχαμε με την παρέμβαση μας ένα μικρό αποτέλεσμα».

Οι εργαζόμενοι άκουσαν με ανακούφιση το αποτέλεσμα της συνάντησης, γνωρίζοντας βεβαία ότι τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα των εργαζομένων παραμένουν και χρειάζεται ενότητα και δυναμικοί αγώνες διάρκειας για να  αναγκαστούν κυβέρνηση και δήμαρχοι να αλλάξουν πολιτική στην  αυτοδιοίκηση προς όφελος των δημοτών και των εργαζομένων.

Πηγή και περισσότερες φωτογραφίες: Ρωγμή στην ενημέρωση   

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.