Ανεξαρτητοποίηση Ιουλίας Κιούπη από την παράταξη «Βύρωνας Μπροστά»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22/4, συζητήθηκε το θέμα αντικατάστασης της κ. Ιουλίας Κιούπη από το Δ.Σ. της ΔΕΑΔΒ Α.Ε., αίτημα το οποίο είχε υποβάλει ο κ. Μπαντής στι21/3 και ανέφερε τα εξής: «Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 6302/21-3-2024 έγγραφο της δημοτικής παράταξης «Βύρωνας Μπροστά», ζητείται η αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ. Ιουλίας Κιούπη, με το μέλος της παράταξής αυτής, Ανδρέα Λεκατσά.»

Η κα Κιούπη, αρχές Απριλίου, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από την παράταξη «Βύρωνας Μπροστά» καθώς και  τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν της την απόφαση.

Το θέμα «Τροποποίηση της υπ΄αρ.10/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου» επανήλθε στο Δημοτικό συμβούλιο, μετά από αναβολή, από τον δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο, με την οποία εισηγείται τροποποίηση προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ώστε να γίνει πράξη το αίτημα που υπέβαλε ο κ. Μπαντής.

Η κ. Κιούπη με την παρουσία και στήριξη του δικηγόρου της, επέμεινε στην άποψή της, ότι θέλει και  δικαιούται να παραμείνει μέλος του Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΑΔΒ Α.Ε.).

Μετά από διαλογική συζήτηση και τοποθετήσεις των παρατάξεων, ακολούθησε ψηφοφορία όπου και υπερψηφίστηκε η εισήγηση του Δημάρχου περί τροποποίησης  της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με  4 ψήφους υπέρ από την παράταξη «Βύρωνας Μπροστά» του κ. Μ. Μπαντή, 2 ψήφους κατά, η μία από την Κ. Κιούπη και η δεύτερη από τον Κ. Δεμπόνο (κρατάμε μια επιφύλαξη) και με τις υπόλοιπες παρατάξεις να απέχουν!

__________________________________________________________

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Δημοτικής Συμβούλου Ιουλίας Κιούπη

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Αγαπητοί συνάδελφοι
του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας,
Αγαπητοί συνδημότες,

Με την παρούσα επιστολή μου, επιθυμώ να θέσω υπόψη σας τα ακόλουθα:
Αγαπώ το Βύρωνα, την πόλη όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Την πόλη που με τίμησε με τη διαρκή εμπιστοσύνη της, να την εκπροσωπώ στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια.

Έχοντας υπηρετήσει με απόλυτη ανιδιοτέλεια τις θέσεις ευθύνης, τις οποίες μου εμπιστεύθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις «Εποχή Δημιουργίας – Ν. Χαρδαλιάς » και «Νέα Εποχή Βύρωνα – Χρήστος Γώγος», τους οποίους και τιμώ, θεωρώ ότι η αποστολή μου απέναντι στους δημότες επιτελείται με επιτυχία, όταν υπάρχει σύμπνοια απόψεων, ειλικρίνεια, και αλληλεγγύη μεταξύ των συνεργατών της δημοτικής παράταξης που συμμετέχω.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, εντάχθηκα στη Δημοτική Παράταξη «Βύρωνας Μπροστά» με επικεφαλής τον κ. Μιλτιάδη Μπαντή, πιστεύοντας ότι θα συνεχίσουμε το όραμα και τα ιδεώδη της ενωμένης πλέον μεγάλης παράταξης μας.

Η συμμετοχή μου στα κοινά, έχει νόημα όταν συνοδεύεται από ισοτιμία, δημοκρατικό διάλογο, ειλικρίνεια, απόλυτο σεβασμό στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η αποστολή μας απέναντι στους δημότες, και οι οποίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων.

Δυστυχώς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες και προσδοκίες μου, διαψεύστηκα από το τρόπο λειτουργίας της νέας δημοτικής παράταξης στην οποία συμμετείχα.

Οι αντιδημοκρατικές εσωτερικές διαδικασίες, η απουσία εσωτερικού διαλόγου, η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο μου και  τις απόψεις μου,  η τιμωρητική λογική και τα «αντίποινα αποκλεισμού» από θέσεις προσφοράς προς τους συνδημότες μας, η συντονισμένη μεθόδευση «φίμωσης» κάθε διαφορετικής με επιχειρήματα πολιτικής άποψης, η διαρκής προσπάθεια απομόνωσης μου από τις εκδηλώσεις της παράταξης μας και η καταστρατήγηση του δικαιώματος συμμετοχής μου στις επιτροπές του Δήμου, με οδηγούν στην απόφαση μου να υποβάλλω τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου από τη δημοτική παράταξη «Βύρωνας Μπροστά».

Με κύριο γνώμονα την προστασία της αξιοπρέπειας μου, αλλά και της δυνατότητας μου να εκφράζω δημοκρατικά την άποψη μου, θα συνεχίσω να εργάζομαι και να προσφέρω τις δυνάμεις μου στη πόλη που αγαπώ, τιμώντας την ψήφο των πολιτών που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω για τέταρτη αυτοδιοικητική θητεία στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες, συναδέλφους αιρετούς, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων με τους οποίους ενώσαμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να προσφέρουμε τα μέγιστα στο Δήμο μας.

Δηλώνω ότι θα παραμείνω παρούσα στις αρμοδιότητες τις οποίες έχω ήδη αναλάβει στο Δήμο Βύρωνα, με συνέπεια και ευθύνη για το  καλό της πόλης, από την θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, παραμένοντας πιστή στις ιδεολογικές μου αρχές για όλα όσα πιστέψαμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Με εκτίμηση
Ιουλία Κιούπη
Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.