Εργαζόμενοι ΟΤΑ -Ευρωεκλογές: Απειλούν με αποχή για το ύψος της Εκλογικής Αποζημίωσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Να ενημερωθεί άμεσα αναφορικά με το ύψος της Εκλογικής Αποζημίωσης, καθώς και για τον αριθμό των εργαζομένων των δήμων που θα απασχοληθούν στη διαδικασία των Ευρωεκλογών, απαιτεί με έγγραφό της προς την υπουργό Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, η ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση απειλεί με «αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία».

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ σημειώνει ότι είχε θέσει το θέμα στην υπουργό από τις 19 Μαρτίου 2024, ζητώντας μάλιστα να υπάρξει αύξηση του εκλογικού επιδόματος για τους εργαζόμενους των δήμων, χωρίς μέχρι σήμερα να λάβει καμία επίσημη απάντηση. Μάλιστα σημειώνει ότι είχε διεκδικήσει να υπάρξει καλύτερη αμοιβή από τα 130 ευρώ που δόθηκε στην προήγουμενη εκλογική διαδικασία.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της ΠΟΕ – ΟΤΑ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνάντηση που είχε πραγματοποιήσει μαζί σας, στις 19 Μαρτίου 2024, είχε θέσει το θέμα της Εκλογικής Αποζημίωσης και τον αριθμό των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στην εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών.

Επισημάναμε με έμφαση την αδικία που υφίσταται το προσωπικό των Δήμων, το οποίο παρά το γεγονός πως διεκπεραιώνει τον κύριο όγκο της εκλογικής προετοιμασίας, αμείβεται με εξευτελιστικά ποσά σε σύγκριση και με τις υπόλοιπες εργασιακές ομάδες που απασχολούνται στις εκλογές.

Η απάντησή σας ήταν, ότι «πολύ νωρίς θέτουμε το θέμα» και δεν είχατε προετοιμαστεί για να δώσετε κάποια απάντηση. Δεσμευτήκατε δε πως θα μας απαντήσετε εγκαίρως όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας.
Αυτή η ώρα έχει έρθει. Ήδη, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εργάζονται για την προετοιμασία των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 και το πράττουν χωρίς να γνωρίζουν ούτε αυτοί, ούτε εμείς τον αριθμό των εργαζομένων που θα απασχοληθούν, καθώς επίσης και το ύψος της Εκλογικής Αποζημίωσης.

Πάγιο αίτημα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν και παραμένει η ίση αμοιβή με τις υπόλοιπες εργασιακές ομάδες που απασχολούνται στις εκλογές και που λαμβάνουν πολλαπλάσια προκλητικά αποζημίωση. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως στις Ευρωεκλογές του 2019 η Εκλογική Αποζημίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων ανήλθε στο «ιλιγγιώδες» ποσό των 130,00 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Ειδική Εκλογική Αποζημίωση των υπαλλήλων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ήταν 310,00 ευρώ, των υπαλλήλων του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου 800,00 ευρώ, των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του e-Ε.Φ.Κ.Α. και του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. ήταν 350,00 ευρώ, των Υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν 1.750 ευρώ, των Υπαλλήλων των Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων ήταν 1.750 ευρώ και των Υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν 2.400 ευρώ.

Αιτούμαστε να ενημερωθούμε άμεσα σχετικά με το ύψος της Εκλογικής Αποζημίωσης, καθώς και για τον αριθμό των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στη διαδικασία των Ευρωεκλογών. Σε διαφορετική περίπτωση είναι μονόδρομος για εμάς η αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία.

Αποτελεί δυστυχώς «τακτική» της κυβέρνησης να «εκδίδει» και να δημοσιοποιεί τις σχετικές αποφάσεις τελευταία στιγμή πριν την πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας. Δεν θα παραμείνουμε ακόμη μια φορά «στο ίδιο έργο θεατές». Αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες!!!

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.