Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από το Παγκράτι, αγνοείται από τις 12 Ιουνίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση της 16χρονης Υβόννης.
Στις 12/06/2024 εξαφανίστηκε από το Παγκράτι, η Υβόννη Π., 16 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισηκαι προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, άρπα, βιολί και κείμενο που λέει "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Υβόννη Φωτεινή n. ΗΛΙΚΙΑ: 16 ΕΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ: 12-06-2024 ΑΠΟ: ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΑΤΙΑ: ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: ΚΑΣΤΑΝΑ ΥΨΟΣ: 1.70M. ΒΑΡΟΣ: 55 K. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι σορτς, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. EAN ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕΣΤΕ: 100 116000 MISSING ALERT APP the App ppStore Googleplay 양 'ο'όγελο του Totee"

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.