Τεχνικές εταιρείες: Απειλούν με διακοπή έργων σε Δημόσιο, ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με “προειδοποιητική” επιστολή που κοινοποιείται τστον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλα Παπαθανάση και στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την οριστική διακοπή έργων που χρηματοδοτούνται μέσω ΈΣΠΑ και ΠΔΕ λόγω απλήρωτων λογαριασμών των έργων!

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο «…είναι πολυάριθμες και έντονες οι διαμαρτυρίες από τις εταιρείες – μέλη που διαπιστώνουν ότι κατά το χρονικό διάστημα των πρόσφατων 3 μηνών πολλοί λογαριασμοί έργων ΕΣΠΑ παραμένουν απλήρωτοιειδικά των έργων μικρού και μεσαίου προϋπολογισμού. Επιπλέον χαρακτηρίζεται δυσχερέστατη η κατάσταση στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΠΔΕ, καθώς το πρόβλημα μη πληρωμής λογαριασμών διαρκεί από την προηγούμενη χρονιά».

Από τις συνεχείς διαμαρτυρίες, σύμφωνα με το Σύνδεσμο, προκύπτει ότι τα εν λόγω έργα – με τους απλήρωτους επί σειρά μηνών λογαριασμούς- έχουν δημοπρατήσει Περιφέρειες και Δήμοι, δηλαδή είναι έργα που κατά τεκμήριο έχουν αναλάβει να εκτελέσουν μεσαίες και μικρές εργοληπτικές εταιρείες.

Παράλληλα, μεγάλη είναι η αναστάτωση των εργοληπτικών εταιρειών που ενώ έχουν αναδειχθεί ανάδοχοι σε έργα που ανέμεναν να συμβασιοποιηθούν πληροφορούνται ότι αίρεται η δυνατότητα χρηματοδότησής τους με την απένταξη αυτών από το ΕΣΠΑ!

Και ο Σύνδεσμος προειδοποιεί: «Με δεδομένο ότι η τραπεζική χρηματοδότηση των εταιρειών αυτής της κλίμακας είναι ουσιαστικά κλειστή – παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις σε διάφορα fora και ομιλίες τόσο των εκπροσώπων του τραπεζικού κλάδου, όσο και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου – ο κίνδυνος τα έργα να διακοπούν οριστικά είναι υπαρκτός και όχι θεωρητικός!».

Η επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ζαχαρίας Αθουσάκης και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Θεοδωρόπουλος καταλήγει με την σημείωση: «Οι εταιρείες-μέλη μας ουδέποτε ενημερώθηκαν ότι δεν θα πληρωθούν σύμφωνα με τα εγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα των έργων και κατά συνέπεια αδυνατούν εκ των υστέρων να ενσωματώσουν στον επιχειρηματικό τους σχεδιασμό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παρακαλούμε για την άμεση και οριστική επίλυση του οξύτατου προβλήματος και τη δυνατότητα συνάντησής μας για την καλύτερη ενημέρωσή μας».

Δείτε ΕΔΩ

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.