Ερώτηση του ΚΚΕ για την αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Υμηττού στο λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο λόφο Κοπανά, στους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού φιλοξενούνται τα θέατρα Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού», καθώς και άλλες εγκαταστάσεις άθλησης και αναψυχής. Μεταξύ των εγκαταστάσεων είναι το Δημοτικό Στάδιο Υμηττού που χρησιμοποιούν οι αθλητικοί σύλλογοι / σωματεία ΓΣ Αρίων, ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού (και με Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα), ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών – Δάφνης, Α.Ο. Προμηθέας Δάφνης, Υμηττός Χαραυγής Α.Ο. κ.ά., καθώς επίσης και εκατοντάδες αθλητές και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Δάφνης – Υμηττού, Βύρωνα, Ηλιούπολης.

Ο δημόσιος ελεύθερος χαρακτήρας του λόφου Κοπανά και των εγκαταστάσεων του χώρου, αμφισβητούνται μετά από περίπου 5 δεκαετίες, λόγο των αποφάσεων του Εφετείου πριν από 3 χρόνια, καθώς και του Αρείου Πάγου στις 22 Ιουνίου 2023 σχετικά με διεκδικήσεις ιδιωτών.

Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις ακολούθησε η προφορική δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα προχωρούσε στην άμεση απόκτηση των 104 στρεμμάτων. Οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του χώρου ένα χρόνο μετά παραμένουν ακόμα μόνο προφορικές, με την ευθύνη για την κατάσταση που έχει φθάσει το ζήτημα να βαραίνει τόσο διαχρονικά τις Δημοτικές Αρχές των δύο Δήμων όσο και τις σημερινές, οι οποίες αποδέχθηκαν ως θετική τη λύση που πρότεινε η Κυβέρνηση, παρά τις αντιδράσεις φορέων και κατοίκων των περιοχών, αφού η δέσμευση αφορούσε την απαλλοτρίωση του χώρου, αναγνωρίζοντας επί της ουσίας ιδιοκτησία στο χώρο.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι το Δημοτικό Στάδιο Υμηττού να μην μπορεί να λάβει άδεια λειτουργίας με τα αθλητικά σωματεία των περιοχών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις να οδηγούνται επί της ουσίας σε έξωση, κι αυτό λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι αθλητικές τους υποχρεώσεις για την περίοδο 2024 -2025.

Το ΚΚΕ συντάσσεται με το δίκαιο αγώνα του λαού της περιοχής, των αθλητικών σωματείων και των υπόλοιπων φορέων που διεκδικούν το αυτονόητο, να αποδοθεί οριστικά ο χώρος του Λόφου Κοπανά και των εγκαταστάσεων του στο λαό των περιοχών, όπως άλλωστε έχουν κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους αγώνες τους.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε:

– Άμεσα να εξασφαλιστεί η άδεια χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Υμηττού για να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι Αθλητικοί Σύλλογοι.

– Οριστικά και αμετάκλητα να εξασφαλιστεί ο δημόσιος και ελεύθερος χαρακτήρας του λόφου Κοπανά για να αποδοθεί στο λαό της περιοχής, με ταυτόχρονη ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.

Οι Βουλευτές
Διγενή Σεμίνα
Κατσώτης Χρήστος
Aμπατιέλος Νίκος
Γκιόκας Γιάννης
Δάγκα Βιβή
Κανέλλη Λιάνα
Κτενά Αφροδίτη
Μανωλάκου Διαμάντω
Τσοκάνης Χρήστος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.