ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Η υπόσχεση που δεν έγινε ακόμη πράξη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συμπληρώνονται 4 περίπου μήνες από τότε που η νέα δημοτική αρχή Σωτηρόπουλου και η νέα διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΑΔΒ Α.Ε.), με πρόεδρο τον κ. Καππάτο Ορέστη είχαν προχωρήσει στη μη ανανέωση σύμβασης (βλ. απόλυση) του 62χρονου εργαζόμενου Φ. Σ. από τη ΔΕΑΔΒ Α.Ε.

Διαβάστε εδω: rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2024/04/62_23.html 

Στη συνέχεια στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 24/4 που ετέθη το θέμα ο δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για απόλυση και πως η μη ανανέωση δεν έγινε γιατί η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να μην υπάρχει ΚΟΙΝΣΕΠ και ενοικιαζόμενη εργασία. Δεσμεύτηκε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος θα προσληφθεί μέσω προγραμμάτων της ΔΥΠΑ/πρώην ΟΑΕΔ στο δήμο. “… με την ΚΟΙΝΣΕΠ θέλουμε να τελειώσουμε. Να έρθει στο δήμο με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ και όχι στην επιχείρηση, διότι δεν μπορεί να γίνει αυτό”, είχε αναφέρει ο δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος. Σημείωση: η ΚΟΙΝΕΣΠ συνεχίζει την σχέση της με την δημοτική επιχείρηση και σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει γίνει ανανέωση συμβάσεων σε δυο επινοικιαζόμενους εργαζόμενους.

Ο 62χρονος εργαζόμενος, που δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση, απολύθηκε και συνεχίζει να αναζητά εργασία. Είναι εγγραμμένος στην λίστα της ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ και έχει ζητήσει να εργαστεί σε οποιαδήποτε εργασία. Στα μέσα Ιουλίου ζήτησε και είχε συνάντηση με το δήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο για το θέμα της εργασίας του. Ξανά έλαβε υπόσχεση από το δήμαρχο και διαβεβαίωση ότι θα προσληφθεί στο δήμο. Μέχρι σήμερα, 4 μήνες μετά, οι υποσχέσεις παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα.

Εύκολα απολύεις, δύσκολα προσλαμβάνεις στις μέρες μας και ο συγκεκριμένος εργαζόμενος βιώνει μαζί με την οικογένεια του τον εφιάλτη της ανεργίας και της ανέχειας. 

Ως ενημερωτική ιστοσελίδα αναζητήσαμε και επικοινωνήσαμε την Δευτέρα 5 Αυγούστου με τον πρόεδρο της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. και δημοτικό σύμβουλο κ. Καππάτο Ορέστη και του θέσαμε το ζήτημα αυτό.

Ο κ. Καππάτος ισχυρίστηκε ότι η δέσμευση του δημάρχου ισχύει για την πρόσληψη του συγκεκριμένου και θα γίνει πράξη.

Ο Ορέστης Καππάτος πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ ΑΕ, με το δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο 

Ως ιστοσελίδα, που αναδείξαμε το θέμα της μη ανανέωσης της συμβάσης – απόλυσης του εργαζόμενου, θα συνεχίσουμε να «ελέγχουμε την εξουσία» μέχρι ο εργαζόμενος να βρει εργασία.

Η εργασία είναι δικαίωμα και δεν πρέπει να στερείται από κανέναν.

Η νέα δημοτική αρχή, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. κρίνονται για την αξιοπιστία των δεσμεύσεων τους.

Πηγή: Ρωγμή στην Eνημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.