19 Αυγούστου ΜΠΛΕ Πανσέληνος: Ένα από τα σπάνια και εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το μπλέ φεγγάρι του Αυγούστου

Τα καλοκαιρινά βράδια βρισκόμαστε έξω και σε μέρη χωρίς πολλά φώτα, σε παραλίες, σε βουνά, σε ψηλά σημεία, οπότε μπορούμε να παρατηρήσουμε καλύτερα τον ουρανό.

Ο ουρανός είναι πιο καθαρός, δεν υπάρχει η νεφοκάλυψη του χειμώνα.

Αρκεί να στρέψουμε το βλέμμα μας ψηλά και τότε θα αποκαλυφθεί η μαγεία και η απεραντοσύνη του σύμπαντος.

Έρχεται το μπλε φεγγάρι του Αυγούστου…

Ένα από τα σπάνια και εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα

Δευτέρα 19 Αυγούστου, ώρα: 21.25. 

Στα ημερολόγια των αστρονόμων και όσων λατρεύουν ή ασχολούνται ερασιτεχνικά με την αστρονομία, αυτή η ημερομηνία είναι υπογραμμισμένη με μπλε μαρκαδόρο. Εκείνο το βράδυ και εκείνη την ώρα η πανσέληνος θα είναι στο… πικ της κι ένα ολόγιομο φεγγάρι θα φωτίσει θα «βάψει μπλε» τον ουρανό.

Ολικές εκλείψεις ηλίου έχουμε σχεδόν κάθε 18 μήνες σε κάποιο σημείο της Γης.

Η πανσέληνος του Αυγούστου είναι το πιο μεγάλο φεγγάρι της χρονιάς, είναι η μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνος του χρόνου και φέτος το γνωστό εποχιακό Μπλε Φεγγάρι το οποίο συμβαίνει κάθε δύο ή τρία χρόνια, θα είναι ορατό και θα κάνει την εμφάνιση του στις 19 Αυγούστου 2024.

Μόνο μην ξεχάσετεΔευτέρα 19 Αυγούστου, ώρα: 21.25 το βλέμμα ψηλά…

Όπως αναφέρει ο Γκόρντον Τζόνστον, επιστήμονας του τμήματος Εξερεύνησης του Ηλιακού Συστήματος της NASA, η επερχόμενη πανσέληνος είναι μια συγχώνευση ενός υπερφεγγαριού και ενός μπλε φεγγαριού που είναι σε ευθυγράμμιση με το ινδουιστικό φεστιβάλ Rakhi Purnima. Το φαινόμενο της υπερσελήνης αναφέρεται στην εγγύτητα του φεγγαριού στη Γη κατά τη διάρκεια της πλήρους φάσης του, καθιστώντας το να φαίνεται πιο μεγάλο και φωτεινότερο.

Ο χαρακτηρισμός «μπλε» υπερφεγγαριού, δεν έχει να κάνει με το χρώμα αφού μάλιστα είναι πιθανό η Σελήνη να έχει πορτοκαλί απόχρωση αν και το φεγγάρι δύναται υπό κατάλληλες συνθήκες της γήινης ατμόσφαιρας να φαίνεται γαλαζωπό.

Ο όρος «μπλε» έχει μεταφορική σημασία, η οποία τονίζει τη σπανιότητα ενός φαινομένου και προέρχεται από την αγγλική έκφραση «once in a blue moon», που σημαίνει πως κάτι συμβαίνει πολύ σπάνια.

Η μπλε υπερπανσέληνος του Αυγούστου χαρακτηρίζεται στην αστρονομική κοινότητα επίσης ως «ημερολογιακό μπλε φεγγάρι» και είναι ένα φαινόμενο όταν υπάρχουν δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιο μήνα όπως συνέβη με τον φετινό Αύγουστο όπου είχαμε πανσέληνο και στην αρχή του μήνα. Αυτό συμβαίνει περίπου κάθε δύο ή τρία χρόνια καθώς μια νέα πανσέληνος ανατέλλει κάθε 29,5 ημέρες.

Η επόμενη «μπλε» υπερπασνέληνος θα κάνει την εμφάνιση της στις 31 Μαΐου 2026.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.