Αν. Καισαριανή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΧΑΚΚΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ανυπόταχτης Καισαριανής το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, στο Μουσείο Εαμικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο για τον καισαριανιώτη συγγραφέα Μάριο Χάκκα.

Το μουσείο Εαμικής Αντίστασης αποδείχθηκε μικρό, μια και συνολικά την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 200 άτομα. Πολλές και πολλοί παρακολούθησαν όρθιοι και άλλες/άλλοι περίμεναν για ώρα στην είσοδο του Μουσείου.

Η εκδήλωση συνένωσε πολλές και διαφορετικές γενιές αναγνωστών και ανανέωσε στο μέτρο του δυνατού το ενδιαφέρον για το έργο του Μάριου Χάκκα, αλλά και για την πόλη στην οποία μεγάλωσε και έγραψε.

Αντικειμενικά υπήρξαν πολλές αναφορές στο πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο που επέδρασαν καταλυτικά στην προσωπικότητα και το έργο του μέσα από τα αποσπάσματα που διαβάστηκαν αλλά και από τις τοποθετήσεις των ομιλητών.

Ο Μάριος Χάκκας με την κριτική/αντικομφορμιστική του στάση στη ζωή και στο έργο του αποδεικνύει ότι ο δρόμος για την αριστερά και την προσπάθεια για την αλλαγή της κοινωνίας πρέπει να είναι αντισυμβατικός, χωρίς θεολογικές βεβαιότητες, κριτικός και ταυτόχρονα βαθιά ανθρώπινος, σε σύγκρουση και σε αμφισβήτηση με το σύστημα αλλά και τον αριστερό μικροαστισμό.

Η επιτυχία της εκδήλωσης μάς δίνει κουράγιο με αφορμή τα 90χρονα του Δήμου Καισαριανής να πραγματοποιήσουμε και άλλες εκδηλώσεις για την ιστορία, τον πολιτισμό το κίνημα.

Η Ανυπόταχτη Καισαριανή εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στους δεκάδες πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Θερμές ευχαριστίες στον Παντελή Μπουκάλα και την Αιμιλία Καραλή καθώς και στις ηθοποιούς Ελεάνα Καυκαλά και Νάνσυ Σιδέρη.

Ευχαριστούμε το Δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του Μουσείου και προσωπικά τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαβριλάκη.

Στον παρόν δελτίο τύπου δεν υπάρχουν αναφορές στις τοποθετήσεις του ομιλητή και της ομιλήτριας μια που πολύ σύντομα θα ανέβει στο διαδίκτυο το βίντεο της εκδήλωσης.

** Φωτογραφικό υλικό μπορεί να αντληθεί από τους παρακάτω συνδέσμους : 

https://www.facebook.com/anipotaxtikaisariani?locale=el_GR

Πηγή: anipotaxtikaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.