Σε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση τα μέλη της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο βασική (θεωρητική και πρακτική) εκπαίδευση στα μέλη της.

Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της θεωρητικής εκπαίδευσης το Σάββατο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, ο Δήμαρχος της πόλης μας Ηλίας Σταμέλος αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της ΕΔΔΚ καθώς επίσης και στον γνήσια εθελοντικό χαρακτήρα της.

Οι ενότητες στις οποίες εκπαιδεύτηκαν οι εθελοντές ήταν: η σημασία του δάσους και οι δασικές πυρκαγιές, χρήση – ανάγνωση χάρτη – εύρεση θέσεως – αναφορά σημείου, πυρκαγιές και μέσα πυρόσβεσης, δασοπροστασία και ρόλος των εθελοντών, λειτουργία ραδιοδικτύου και χρήση φορητών ασυρμάτων, καθήκοντα παρατηρητή – ακρίβεια διαβίβασης πληροφοριών, σχέδιο δράσης – μέτρα ασφαλείας.

Την Κυριακή οι εκπαιδευόμενοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο για την πρακτική άσκηση  στις λειτουργίες των πυροσβεστικών οχημάτων, στην εκμάθηση χρήσης χάρτη και πυξίδας, χρήση φορητών συσκευών VHF και εξάσκηση στη χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού.

Καθώς ολοκληρώνεται η φετινή αντιπυρική περίοδος, οφείλουμε για μία ακόμη φορά να αναγνωρίσουμε την πολύτιμη συμβολή της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής που με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια προστατεύει με καθημερινή εποπτεία και επέμβαση τον ορεινό όγκο του Υμηττού και τους πνεύμονες πρασίνου της περιοχής μας.

Η δράση της δεν υποκαθιστά την ευθύνη του κεντρικού κράτους στην προστασία του πρασίνου και των ορεινών όγκων, με την άμεση ανάγκη μέτρων ουσιαστικής αντιπυρικής θωράκισης, στελέχωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών με προσωπικό και διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού και μέσων.  Επιπροσθέτως, το νομικό πλαίσιο της πολιτείας με τις καθυστερήσεις στην πιστοποίηση των εθελοντών δημιουργεί πρόσθετα εμπόδια στο καθοριστικής σημασίας έργο τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.