Αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λόφου Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

H Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα μας ενημερώνει:
-Εκδικάστηκαν σήμερα το πρωί στον Άρειο Πάγο, οι αιτήσεις αναίρεσης που είχαν καταθέσει οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, καθώς και το Ελληνικό Δημόσιο, κατά της απόφασης του Εφετείου Αθηνών που αναγνωρίζει ιδιώτες ως ιδιοκτήτες 104 στρεμμάτων στον λόφο Κοπανά (περιοχή που συμπεριλαμβάνει το Θέατρο Βράχων, αθλητικές εγκαταστάσεις των δύο Δήμων και μεγάλο τμήμα δασικής έκτασης).
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, αναπτύχθηκαν από τους δικηγόρους των διαδίκων οι νομικοί τους ισχυρισμοί. Αναμένεται η έκδοση απόφασης το επόμενος χρονικό διάστημα. Παρόντες κατά την ακροαματική διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα και οι επικεφαλής ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα.
Στον Άρειο Πάγο συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών, οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Η δυναμική κινητοποίηση των πολιτών καταδεικνύει, με τον πλέον εύλογο τρόπο, τη σπουδαιότητα του αντικειμένου της δίκης για τους πολίτες του Βύρωνα, του Υμηττού, αλλά και όλης της Αττικής.
Ο ΑΓΩΝΑΣ για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λόφου Κοπανά, ο ΑΓΩΝΑΣ για την υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών στην άθληση, στον πολιτισμό, στην αναψυχή είναι ΔΙΑΡΚΗΣ, ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ και πρέπει να είναι ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.