Το καράβι έφτασε στα βράχια…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής αναφέρει:

Είναι μεγάλος ο προβληματισμός στην πόλη μας για τα οικονομικά του Δήμου, που είναι πλέον σε δεινή κατάσταση, με επιπτώσεις σε όλες τις κρίσιμες λειτουργίες του Δήμου, που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα.

Καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζομένων που εργάζονται χωρίς τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας και με απλήρωτες υπερωρίες έως και 5μηνών.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά (2021 & 2022) δεν δόθηκαν χρήματα για τη συντήρηση των σχολείων  και η σχολική χρονιά ξεκινάει με σοβαρά προβλήματα σε όλα τα συγκροτήματα.

Ο προϋπολογισμός στους παιδικούς σταθμούς δεν φτάνει για να εξασφαλίσει ούτε το απαραίτητο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό ως το τέλος της χρονιάς.

Είναι τεράστια τα χρέη σε προμηθευτές και τρίτους, σε πετρέλαιο, τρόφιμα, αναλώσιμα για τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του δήμου, υποσκάπτοντας το έργο τους.

Στο Βλητικό Σταθμό οι κάτοικοι μετράνε ήδη 10 ημέρες χωρίς παροχή νερού και το πράσινο της πόλης ποτίζεται όπως-όπως από το Μάιο, γιατί οι γεωτρήσεις χάλασαν και μένουν χωρίς επισκευή.

Ακόμα και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή γίνονται με χορηγίες τρίτων, στις οποίες καταφεύγει η δημοτική αρχή σαν «επαίτης».

Αυτά είναι μεταξύ άλλων τα στοιχεία της «κανονικότητας» που επιφυλάσσει η πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για τους Δήμους, που συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται με ψίχουλα και στα όρια των «αντοχών της οικονομίας», την ίδια στιγμή που πακτωλός χρημάτων εξασφαλίζεται για τα κέρδη των μονοπωλίων, στο όνομα της πράσινης μετάβασης  και της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Όμως η σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Καισαριανής φέρει ανεξίτηλα και τη σφραγίδα των πολιτικών επιλογών και προτεραιοτήτων της διοίκησης Βοσκόπουλου.

Το μοντέλο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής, με τη στρατιά των συμβούλων και τεχνοκρατών, των “ημετέρων” που τροφοδοτούνται με απευθείας αναθέσεις, εκτόξευσε το διοικητικό κόστος και γονάτισε το Δήμο οικονομικά.

Η αντίληψή της, που με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει, ότι οι εργαζόμενοι είναι “ανίκανοι”, οι τρομοκρατικές μεταθέσεις και η απαξίωση, αποδόμησε τις δημοτικές υπηρεσίες και κυριολεκτικά εξεδίωξε πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, που είχε προσφέρει πολύχρονες υπηρεσίες στο Δήμο και ειδικά είχε αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα στο νοικοκύρεμα  των οικονομικών του Δήμου.

Η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν ύψωσε ανάστημα στην ασκούμενη πολιτική, αλλά την στήριξε με κάθε τρόπο και την υλοποίησε. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά μιας και όλοι γνωρίζουμε τις πολιτικές συγγένειες και τα “χρωστούμενα” της σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Είναι πολιτικά υπόλογοι απέναντι στο λαό της Καισαριανής!

Για το «έργα και τις ημέρες» τους που έφτασαν την κατάσταση μέχρι εδώ.

Για την προσπάθεια αποποίησης ευθυνών τώρα ο “κόμπος έφτασε στο χτένι”.

Για την προσπάθεια να αποκρύψουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και να αποφύγουν την ενημέρωση και τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για τις προκαταβολές από την κρατική χρηματοδότηση των επόμενων ετών που υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου.

Για την προκλητική τους στάση, τη συκοφαντία και τις επιθέσεις στους εργαζόμενους του Δήμου, στους γονείς των παιδικών σταθμών και γενικά σε όποιον διεκδικούσε τα αυτονόητα.

Ο λαός της πόλης δε θα πληρώσει τα σπασμένα τους!

Για να συγκαλύψουν την πραγματική χρεοκοπία του Δήμου, ήδη σχεδιάζουν να αυξήσουν τα έσοδα του δήμου σε βάρος των δημοτών με απειλές για κατασχέσεις σε μικροοφειλέτες, με υποστελέχωση των υπηρεσιών και μείωση των αναγκαίων δαπανών σε τομείς όπως οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία, ακόμα μεγαλύτερη δηλαδή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η πολιτική που εκπροσωπούν έχει χρεοκοπήσει!

Η πολιτική στην οποία είναι ταγμένη η Δημοτική Αρχή, που κεντρικά βαπτίζεται «πράσινη», «δίκαιη», «αναπτυξιακή» και τοπικά παρουσιάζεται στο Δήμο μας με διάφορες εύηχες φράσεις: «έξυπνες πόλεις», τουριστικό «brand name», «ενεργειακές κοινότητες» κλπ, είναι πολιτική που φέρνει νέα προνόμια στους «αναξιοπαθούντες» μεγαλοεπενδυτές και στέλνει το λογαριασμό στο λαό …

Δε θα επιτρέψουμε να βάλουν και άλλη θηλιά στο λαιμό μας.

Υπάρχει άλλος δρόμος από τη πτώχευση του δήμου και των δημοτών.

Μπροστά στο βαρύ χειμώνα που έρχεται οι εργαζόμενοι του δήμου, οι δημότες, οι μαζικοί φορείς, έχουμε τη δύναμη να οργανώσουμε τη δική μας μάχη για όλα όσα δικαιούμαστε.

Να μην τολμήσει η δημοτική αρχή  να μετακυλήσει  τη χρεοκοπία της πολιτικής της στους εργαζόμενους και στους δημότες.

Αποπληρωμή τώρα των υπερωριών των εργαζομένων. Καμιά ανοχή σε καθυστερήσεις δεδουλευμένων.

Ούτε μια περικοπή για τις ανάγκες των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των κοινωνικών υπηρεσιών. Διεκδίκηση έκτακτης επιχορήγησης για τις σχολικές επιτροπές, την ομαλή λειτουργία των αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων κοινωνικών υποδομών.

Ούτε σκέψη για νέο χαράτσωμα του Καισαριανιώτικου λαού με οποιονδήποτε τρόπο (αύξηση των δημοτικών τελών, ανταποδοτικά σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, συμβολή των γονιών στις σχολικές επιτροπές). Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες, τους επαγγελματίες. Κατάργησή τους για ανέργους, συνταξιούχους, μισθωτούς και επαγγελματίες με εισόδημα έως 12.000 .

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.