ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ- ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ αναφέρει το σωματείο Οδηγών, επισημαίνοντας τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας στο ΧΥΤΑ Φυλής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Τέταρτη η κηδεία του άτυχου οδηγού Αργύρη Παναγιωτόπουλου

Την  Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ταφής του άτυχου εργαζομένου του Δήμου Αθηναίων, Αργύρη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βρηκε τραγικό θάνατο, όταν καταπλακώθηκε από το απορριμματοφόρο που ο ίδιος οδηγούσε, στον ΧΥΤΑ Φυλής, το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος θα του πουν το «τελευταίο αντίο» στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

……

Όλοι γνωρίζουν αλλά κάνουν πως δεν ξέρουν, την επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί στο ταμπάνι της χωματερής για να αδειάσουν τα απορριμματοφόρα των δήμων.

Ο τραγικός θάνατος του Αργύρη οδήγησε το σωματείο των οδηγών του Δήμου Αθηναίων να βγάλει ανακοίνωση και να αναφερθεί στις άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στο ΧΥΤΑ.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, τα σωματεία των δήμων, ο Περιφερειάρχης κ. Χαρδαλιάς, ο ΕΔΣΝΑ δεν ξέρουν; Γιατί τόση αδιαφορία από όλους;

Όλοι ξέρουν για την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των οχημάτων  που εισέρχονται και εξέρχονται από την χωματερή στη Φυλή.

Όλοι έχουν τις ευθύνες τους.

Το θέμα είναι τι κάνουν; Γιατί δεν παρεμβαίνουν έστω και ΤΩΡΑ  για να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας στο ΧΥΤΑ.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.