ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ανοίγουν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου. Τι γίνεται στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Στον Βύρωνα για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ θα στηθούν τρεις κάλπες  στο Δημαρχείο της πόλης.

Σε  950 εκλογικά τμήματα (στην επικράτεια και σε αρκετές χώρες  του εξωτερικού όπως Κύπρο, Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Αυστραλία) θα ψηφίσουν τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με στελέχη της ΕΔΕΚΑΠ ( αρμόδια Επιτροπή εκλογών).

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, εκτός και αν λόγω της μαζικής προσέλευσης κριθεί αναγκαία η παράταση της εκλογικής διαδικασίας- κάτι που είχε γίνει στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, το φθινόπωρο του 2021.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και είναι 16 ετών και πάνω.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αν δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν τους καταλόγους ως μέλη ή φίλοι και να ψηφίσουν καταβάλλοντας το ποσό των 3 ευρώ. Πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικά έγγραφα για την ταυτοποίηση (πχ αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης).

Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχει ένα tablet, μέσω του οποίου θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και στο τέλος η καταμέτρηση των ψήφων.

Στον Βύρωνα για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ  θα στηθούν  τρεις κάλπες  στο Δημαρχείο της πόλης (Καραολή & Δημητρίου 36-44), έτσι ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρία.

Στις εσωκομματικές εκλογές το 2021 για την εκλογή προέδρου είχαν ψηφίσει 1070 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ  στο Βύρωνα.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης κ. Στέφανος Παπατζήμας  και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας  κ. Θανάσης Κλειάσιος που  συνομιλήσαμε μαζί τους, εκτιμούν ότι σήμερα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ένα ευρύτερο  κόσμο και αυτό θα εκφραστεί την Κυριακή με μεγαλύτερη συμμετοχή.

« Η κοινωνία, ο κόσμος έχει αλλάξει, η αγανάκτηση μπορεί να μην εκδηλώνεται, αλλά σήμερα δεν είμαστε ούτε καν στο 2023.

…..Ο κόσμος αγαναχτεί από την πολιτική της κυβέρνησης, χάθηκαν οι προσδοκίες από τον Μητσοτάκη και αναζητά τη μετά Μητσοτάκη εποχή.

……Έκανε λάθη και το ΠΑΣΟΚ, αλλά χρεώθηκε και όλα τα κακά των μνημονίων.

….Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σήμερα κόμμα νοσταλγίας γερασμένων ανθρώπων που αναπολούν και νοσταλγούν το παρελθόν. Έρχονται μαζί μας και νέα παιδιά πλέον. Και για αυτό εκτιμούμε ότι η συμμετοχή την Κυριακή θα είναι ανεβασμένη στον Βύρωνα και πανελλαδικά, εργαζόμαστε για αυτό.

….. Η Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ των 6 υποψηφίων προέδρων άνοιξε νέους δρόμους στην πολιτική ζωή….

….. Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να έρθουν, να συμμετέχουν την Κυριακή και να  εκφραστούν στην κάλπη»ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι συνομιλητές μας. 

Στον Βύρωνα από τους έξι διεκδικητές της προεδρίας, μόνο ένας επισκέφτηκε και συνομίλησε με μέλη και φίλους του κινήματος σε κατάστημα καφέ της πόλης, τον περασμένο Ιούλιο.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και στον Βύρωνα «συμμετέχουν» και παρακολουθούν  από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) σε διάφορες μορφές όπως π. χ. το Facebook, το X (πρώην Twitter), το TikTok, την TV, τα δρώμενα στο κόμμα τους. Γραφεία να στεγάσουν την κομματική λειτουργία της οργάνωσης, την δια ζώσης επικοινωνία δεν υπάρχουν στο Βύρωνα, εδώ και χρόνια. Όπως και στις περισσότερες συνοικίες της Αττικής και σε όλη την Ελλάδα.

Ουσιαστικά τα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν επικοινωνούν  δια ζώσης, δεν συνομιλούν συλλογικά, δεν θέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς,  παρά μέσα από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και  ….επικοινωνούν με τα email.

Πώς θα γίνει η ψηφοφορία την Κυριακή: 

Στην εγκύκλιο που έστειλε η ΕΔΕΚΑΠ ( αρμόδια Επιτροπή Εκλογών) προς όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και τα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων, γίνεται πλήρης περιγραφή με τους κανόνες και το συνολικό πλάνο της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται αναλυτικά για τη διαδικασία:

«Α. Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 19:00 μμ, τόσο για τον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024, όσο και για τον β’ γύρο της 13ης Οκτωβρίου 2024, εφόσον προκύψει.

Β. Δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008).

Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης (νέου τύπου). Ειδικά για τους νέους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, που δεν περιλαμβάνονται στον Εθνικό εκλογικό κατάλογο, η ταυτοποίηση γίνεται, για τους μεν Έλληνες με ταυτότητα/διαβατήριο και ΑΜΚΑ, για τους αλλοδαπούς με άδεια παραμονής και AMKA και για τους Κύπριους με κυπριακή ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Ο ΑΜΚΑ θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e- ΕΦΚΑ), που θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή.

Γ. Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ και καταβάλλεται στον α’ γύρο, ενώ για τον β’ γύρο δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.

Δ. Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Ε. Δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον α’ γύρο. Οι εκλογείς του β’ γύρου μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο

Το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  Ψηφοδέλτια, Φάκελοι, Σφραγίδες, Εκλογικά Έντυπα
Τα ψηφοδέλτια εκτυπώνονται από την ΕΔΕΚΑΠ και για τους δύο γύρους Εκλογών, συσκευάζονται σε σφραγισμένα πακέτα και μαζί με τον απαραίτητο αριθμό φακέλων και τη σφραγίδα που αντιστοιχούν σε κάθε Εκλογικό Κέντρο, αποστέλλονται στους Υπευθύνους Εκλογικού Κέντρου (ΥΕΚ).

 Ο ΕΚΛΟΓΕΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Α. Προσέρχεται στο εκλογικό κέντρο, και συμπληρώνει την αίτηση εγγραφής, εφόσον γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν είναι μέλος.

Β. Στην Εφορευτική Επιτροπή παραδίδει την ταυτότητά του και την αίτηση εγγραφής μέλους/φίλου, εφόσον δεν είναι μέλος και, γίνεται η διαπίστευσή του από το χειριστή του tablet και η εγγραφή του στην κατάσταση ψηφισάντων από το Γραμματέα, στον οποίον καταβάλει το ποσό των 3 ευρώ (μόνο στον πρώτο γύρο των εκλογών) και υπογράφει.

Γ. Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος σφραγίζει τον φάκελο και τον παραδίδει μαζί με τα ψηφοδέλτια στον ψηφοφόρο.

Δ. Επιστρέφει στην Εφορευτική Επιτροπή και πριν ρίξει τον φάκελο στην κάλπη, ο Πρόεδρος πρέπει να τον μονογράψει.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.