Τάσος Μαυρόπουλος: Νέα σύνθεση, νέοι συσχετισμοί…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα δημοτικά τέλη που θα πληρώνουν οι πολίτες το 2020, ψηφίστηκαν μόνο από τους 9 συμβούλους της δημοτικής αρχής που διοικεί το δήμο, επί συνόλου 41, αφού οι περισσότεροι διαφώνησαν με την πρόταση της, ζητώντας μείωση ή ορθολογικότερη κατανομή

ΔΗΜΟΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   ΒΥΡΩΝΑ

Νέα σύνθεση, νέοι συσχετισμοί και ο λόγος στις δημοτικές παρατάξεις

Ο νέος εκλογικός νόμος στις δημοτικές εκλογές, απλή αναλογική, δημιούργησε νέα δεδομένα, για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, με πρώτο και σημαντικότερο την ανάγκη συναίνεσης και συνεργασίας, μεταξύ των παρατάξεων, ώστε να διοικηθεί ο δήμος.

Η εφημερίδα μας, ζήτησε  απ’ όλες τις παρατάξεις, που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο (η παράταξη του δημάρχου δεν μας έστειλε απάντηση και γι’ αυτό δεν υπάρχει κείμενό δικό της) ένα σχόλιο για τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα και με σκοπό να διερευνήσουμε αν υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Αν υπάρχει η πρόθεση για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για την πόλη. Αν η πιθανή συμμετοχή στη διοίκηση, δημοτικών συμβούλων με διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις, δημιουργεί ελπίδες, ώστε να γίνει ο Βύρωνας μια σύγχρονη κι ελκυστική πόλη, για να ζεις.

του ΤΑΣΟΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επικεφαλής της παράταξης “Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα”

Τάσος Μαυρόπουλος

Τα δημοτικά τέλη που θα πληρώνουν οι πολίτες το 2020, ψηφίστηκαν μόνο από τους 9 συμβούλους της δημοτικής αρχής που διοικεί το δήμο, επί συνόλου 41, αφού οι περισσότεροι διαφώνησαν με την πρόταση της, ζητώντας μείωση ή ορθολογικότερη κατανομή

Το καλοκαίρι του 2019, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κυβέρνηση της Ν.Δ  πατώντας στις αντιδραστικές διατάξεις του «Κλεισθένη» που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ,  ακύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών, εξαφανίζοντας  κάθε δυνατότητα συνεργασίας  μεταξύ των παρατάξεων. Έδωσε τη δυνατότητα στις παρατάξεις των δημάρχων που ήταν μειοψηφία  στα δημοτικά συμβούλια,  να διοικήσουν  χωρίς συνεργασία, παρακάμπτοντας  την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, αφού ακύρωσε ακόμα και την ψήφο τους. Κατάργησε πραξικοπηματικά δηλαδή τα δημοτικά συμβούλια.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δήμος Βύρωνα και το δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις  09/12/19. Τα δημοτικά τέλη που θα πληρώνουν οι πολίτες το 2020, ψηφίστηκαν μόνο από τους 9 συμβούλους της δημοτικής αρχής που διοικεί το δήμο, επί συνόλου 41, αφού οι περισσότεροι διαφώνησαν με την πρόταση της, ζητώντας μείωση ή ορθολογικότερη κατανομή. Το καθεστώς του «Κλεισθένη» όσο και των παρεμβάσεων της Ν.Δ. το καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή το 2018 και στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου 31/8/19 δηλώσαμε την άρνηση συμμετοχής μας στις διαδικασίες επικύρωσής του μέσω της εκλογής του προεδρείου του Δ.Σ. και των επιτροπών.

Σε αυτό το περιβάλλον και με την κυβέρνηση της Ν.Δ. να επιχειρεί να μειώσει εργασιακά δικαιώματα στους εργαζόμενους των δήμων, να παραχωρήσει βασικές λειτουργίες των δήμων με δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα σε επιχειρηματικά συμφέροντα, θα περίμενε κανείς η δημοτική αρχή Βύρωνα που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει έστω σε επίπεδο συμβολισμού ένα άλλο πρόσωπο. Δυστυχώς όμως, προσπαθεί να ανταγωνιστεί την κυβέρνηση ποιος θα ικανοποιήσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά τους μεγαλοεργολάβους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι, στην προσπάθειά της να παραχωρήσει την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών σε ιδιωτικές εταιρείες, δεν δίστασε να τα βάλει με τους εργαζόμενους, δεν δίστασε να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, σταματώντας την περισυλλογή απορριμμάτων κάθε Σαββατοκύριακο, δεν διστάζει και επιδιώκει να νομιμοποιήσει μέσω της τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βύρωνα τον παράνομο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Υμηττό, μετατρέποντας το βουνό  σε ένα υπερτοπικό σκουπιδότοπο  που θα κερδοσκοπήσουν οι μεγαλοεργολάβοι.

Η στάση της δημοτικής αρχής δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.  Από την πρώτη θητεία της επέδειξε χαρακτηριστική αδυναμία  διαχείρισης ακόμα και της απλής καθημερινότητας. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία διεκδίκησης από την κυβέρνηση, για να καλύψει βασικές καθημερινές ανάγκες των κατοίκων  και να λύσει  χρονίζοντα προβλήματα. Ως διεκδίκηση παρουσίασε την ελλιπή, αναποτελεσματική και καθυστερημένη υλοποίηση κάποιων προγραμμάτων ΕΣΠΑ που δίνονται σε όλους τους δήμους. Σε σοβαρά ζητήματα, όπως της εκπαίδευσης, κινητοποιήθηκε μόνο κατόπιν ενεργοποίησης και αντίδρασης της εκπαιδευτικής κοινότητας(εκπαιδευτικοί-μαθητές-γονείς), ενώ δε δίστασε να στραφεί εναντίον συμπολιτών μας, για να εφαρμοστούν τα πιο αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα όπως οι κατασχέσεις και να παραδώσει αδιαμαρτύρητα στο υπερταμείο δημόσια περιουσία που βρισκόταν στο δήμο.

Αντιστροφή αυτής της κατάστασης μπορεί να γίνει μόνο με την συνεργασία των παρατάξεων, που έχουν αναφορά στην αριστερά οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τους κατοίκους και θα στηρίξουν  τα κινήματα της πόλης για να διεκδικήσουμε μαζί «τη ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη που μας ανήκει».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.