ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΓΩΓΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ενασχόληση με τα κοινά τη σημερινή εποχή, φαντάζει σαν κάτι επουσιώδες.   Το βλέπουμε από την συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες όλων των βαθμίδων. Το βλέπουμε μέσα από τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων της γενιάς μου που απαξιώνουν πολλές φορές τις εκλογές νομίζοντας πως δεν αλλάζει τίποτα. Το βλέπουμε μέσα από την θεματολογία των ΜΜΕ και τι είναι αυτό που τραβά την προσοχή των περισσότερων. Ότι έχει «αίμα και γενετικό υλικό» κάνει νούμερα. Κάποιοι ευθύνονται για αυτό και σίγουρα δεν είναι οι απλοί πολίτες.

Οι πολιτικοί πολλές φορές μέσα απο τις ψεύτικες δεσμεύσεις τους που διαρκούν μόνο μια προεκλογική περίοδο, πιστεύω πως είναι το πρώτο. Ο λόγος και η υπογραφή σήμερα έχουν απαξιωθεί. Δεν μπορείς να βλέπεις στην πιο ισχυρή χώρα του κόσμου, τις ΗΠΑ, να εισβάλουν οπαδοί ενός προέδρου στο προεδρικό γιατί θεωρούσαν πως θα έχανε ο εκλεκτός τους. Δεν μπορεί άνθρωποι που δεν έχουν κολλήσει ένσημα να θέλουν να ορίσουν τις τύχες ενός έθνους. Δεν μπορεί τα δάση να καίγονται, μετά να ανά χαρακτηρίζονται, μετά να είναι εκτός σχεδίου και στο τέλος να οικοδομούνται.

Όλα αυτά με ενοχλούν σαν άνθρωπο γιατί δεν έμαθα άλλωστε έτσι από την οικογένεια μου.

Είχα την τύχη να έχω δυο γονείς που πάντα με προέτρεπαν για το καλύτερο. Ο πατέρας μου δε ως ενεργός πολίτης μας έδινε το παράδειγμα για τις αξίες που έπρεπε να αγωνιστούμε. Για τις ίδιες αξίες αγωνίζομαι και εγώ.

Θεωρώ πως εμείς, η γενιά των 30άρηδων έχουμε την ευθύνη να ενεργοποιηθούμε και σε συνδυασμό με την διαρκή εκπαίδευση μας αλλά και με την εμπειρία μας από την εργασία μας να φτιάξουμε το μέλλον των δικών μας παιδιών. Θέλω η κόρη μου να είναι υπερήφανη για εμένα, όπως εγώ είμαι για τους δικούς μου γονείς. Τον αλτρουισμό και την γενναιοδωρία για το καλό του συνόλου τα βίωσα πρόσφατα με την κίνηση ενός υποψηφίου δημάρχου. Του πατέρα μου. Που έβαλε πάνω από όλα το καλό της πόλης. Καλύτερα στρατιώτης στην ενότητα παρά στρατηγός στη διάσπαση.

Μέσα από αυτές τις λίγες σκέψεις σας καταθέτω την υποψηφιότητα μου για τον δήμο Βύρωνα, ως Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος της νέας ενωτικής παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» και Υποψ. Δήμαρχο τον Μίλτο Μπαντή.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.