Παραπολιτικά Τεύχους 2!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα παραπολιτικά του δευτέρου φύλλου…

Τα μεταφυσικά…

Στη Δημοτική Επιχείρηση ή έχουν πολύ (black) χιούμορ ή απλά βρήκαν τρόπο να επικοινωνήσουν με την άλλη όχθη… (Αναφερόμαστε στο mail επικοινωνίας με τη Δημοτική Επιχείρηση: deadb@otenet.gr)

Και τα ανεξήγητα!

Πολλές συναντήσεις έχουν τελευταία ο δήμαρχος Α. Κατωπόδης κ ο επικεφαλής της νέας εποχής Χ. Γώγος.

Πρόσφατα εθεάθησαν να βολτάρουν στον Υμηττό αλλά και στο γήπεδο στον αγώνα Παναθηναικός – Παοκ. Λέτε να μας ετοιμάζουν εκπλήξεις??

Στ’ άρματα!

Στη συζήτηση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο στο Δ.Σ., ο επικεφαλής της Ρ.Ε.Κ. Τάσος Μαυρόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «Το ΠΟΛΕΜΙΚΟ σχέδιο…»  και βέβαια τα γέλια από τους παριστάμενους γέμισαν την αίθουσα. Ο ίδιος ο κος Μαυρόπουλος, γελώντας κι αυτός, έριξε την ευθύνη στο ένδοξο παρελθόν του ως λιμενικός.

Εν αναμονή απάντησης…

Στο προηγούμενο φύλλο μας γράψαμε σ’ αυτή εδώ τη στήλη, ότι «το παρατηρητήριο επέστρεψε τον προϋπολογισμό, διότι δεν έχει τηρήσει τις οδηγίες». Σε συζήτηση με αντιδήμαρχο κατηγορηθήκαμε ως εμπαθείς και δεσμευτήκαμε να δώσουμε τον ίδιο χώρο σ’ αυτή εδώ τη στήλη να καταθέσει τη θέση του και να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του, κάτι που δέχτηκε «με χαρά», όπως είπε.  Όμως, δυστυχώς δεν πήραμε απάντηση.  Στείλαμε email τη Δευτέρα 20/1 να του το θυμίσουμε, χωρίς φυσικά να πάρουμε καμιά απάντηση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι απαραίτητες διευκρινίσεις

Στο προηγούμενο φύλλο μας, επίσης, στο άρθρο, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Νέα σύνθεση, νέοι συσχετισμοί… διευκρινίσαμε ότι «η εφημερίδα μας ζήτησε απ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, που συμμετέχουν στο Δ.Σ. ένα σχόλιο…». Παρά το ότι ήταν ξεκάθαρο πως ζητήσαμε απ’ όλους και κατά συνέπεια και απ’ την παράταξη του δημάρχου σχόλιο, πολλοί συνδημότες μας ρώτησαν γιατί δεν υπήρχε σχόλιο από τον δήμαρχο. Πολύ απλά διότι ο δήμαρχος δεν μας έστειλε καμιά απάντηση, παρά το ότι του στείλαμε 2 φορές email, ζητώντας το σχόλιό του.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.