ΡΕΚ: Η δημοτική αρχή έστω και τώρα, να πάρει τα απαραίτητα μέτρα στον 6ο και 9ο παιδικό σταθμό.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο κτίριο που συστεγάζονται ο 6ος και 9ος παιδικός σταθμός, βρίσκονται σε εξέλιξη οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τρεις μήνες. Ο χώρος έχει γίνει εργοτάξιο, που δεν επιτρέπει την τήρηση των υγειονομικών κανόνων και μέτρων προστασίας που προβλέπονται.

Τη Δευτέρα 01 Ιούνη 2020, διεξήχθη το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα. Στο 1ο θέμα της συζήτησης που αφορούσε την «Ενημέρωση για τα μέτρα του Δήμου Βύρωνα εν όψει του ανοίγματος Δομών, Σχολείων και Καταστημάτων», η Δημοτική Αρχή παρουσίασε μια ιδανική κατάσταση όσον αφορά τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, αντικρούοντας τις αναφορές του προέδρου των εργαζομένων, για ελλείψεις σε μέσα, προσωπικό, ακαταλληλότητα κτιρίων, ελλειπή προετοιμασία και συνθήκες μη συμβατές με τη λειτουργία των παιδικών σταθμών.
Με τη σημερινή μας επίσκεψη στον 6ο και 9ο παιδικό σταθμό, μια μέρα μετά τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό συμβούλιο, δυστυχώς επιβεβαιώσαμε τις αναφορές του Σωματείου των Εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα, που έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο και τα όσα περιγράφουν στη σημερινή τους επιστολή προς τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις.
Ειδικότερα στο κτίριο που συστεγάζονται ο 6ος και 9ος παιδικός σταθμός, βρίσκονται σε εξέλιξη οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τρεις μήνες. Ο χώρος έχει γίνει εργοτάξιο, που δεν επιτρέπει την τήρηση των υγειονομικών κανόνων και μέτρων προστασίας που προβλέπονται.

Η δημοτική αρχή ενώ είχε όλο το χρόνο για προετοιμαστεί και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα δυστυχώς δεν έκανε τίποτα, ξεπερνώντας τις έγκαιρες επισημάνσεις εργαζομένων και παρατάξεων με διαβεβαιώσεις χωρίς αντίκρισμα. Η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να συνεχιστεί και καλείται η δημοτική αρχή έστω και τώρα, κατόπιν εορτής, να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.
Αντί να αναλώνεται η δημοτική αρχή στο να μας βομβαρδίζει καθημερινά με δελτία τύπου που παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα, ας αφιερώσει λίγο χρόνο να ασχοληθεί με τα τρέχοντα προβλήματα των πολιτών.
Βύρωνας 02/6/20

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.