NBA: “Τσουνάμι” ενάντια στη ρατσιστική βία μετά την απόφαση των Bucks για αποχή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Άδειο το γήπεδο μετά την απόφαση για αναβολή των Game 5 μετά τους πυροβολισμούς αστυνομικών σε βάρος του Τζέικομπ Μπλέικ Φωτο: AP

Η απόφαση των Milwaukee Bucks να μποϊκοτάρουν τον αγώνα ενάντια στους Orlando Magic, προκάλεσε τσουνάμι στο NBA, με τους αθλήτές να υψώνουν έτσι το ανάστημά τους απέναντι στην ρατσιστική βία

Παντελής Πετράκης

Ta Game 5 του NBA θα γίνουν σε νέα ημερομηνία, ανακοίνωσε η Λίγκα, μετά την ιστορική απόφαση των Bucks, στους οποίους αγωνίζονται οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, για μποϊκοτάζ στον αγώνα με τους Orlando Magic, ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην φυλετική ανισότητα και την αστυνομική βία, με αφορμή τους πυροβολισμούς που δέχτηκε πισώπλατα από αστυνομικούς ο Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.
Από την μεριά τους, οι Magic αρνήθηκαν επίσης να κατεβούν στον αγώνα και να τον κερδίσουν τύποις, στηρίζοντας την απόφαση των Bucks.
Tο παράδειγμα των παραπάνω ακολούθησαν και άλλες ομάδες, και αντίστοιχες αποφάσεις ανακοινώθηκαν για τις αναμετρήσεις Ρόκετς – Θάντερ και Λέικερς – Μπλέιζερς, όπως αναφέρει το sport24.gr, με την διοργανώτρια αρχή, στην συνέχεια, να αποφασίζει την αναβολή των αναμετρήσεων.
Την απόφαση των αθλητών στήριξαν και οι διαιτητές του NBA, με την ομοσπονδία να προχωράει στην ακόλουθη ανάρτηση μέσω του επίσημου προφίλ της στο Twitter:
“Το επίσημο όργανο των διαιτητών στέκεται αλληλέγγυο στην απόφαση των παικτών μας να μποϊκοτάρουν τους αποψινούς αγώνες ως μορφή διαμαρτυρίας στις συνεχόμενες αδικαιολόγητες δολοφονίες μαύρων ανδρών και γυναικών από ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την επιβολή της τάξης.
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα στη χώρα μας από το μπάσκετμπολ και ελπίζουμε αυτή η κίνηση να εμπνεύσει για αλλαγή”.

Η απόφαση των Bucks “χειροκροτήθηκε”-μεταξύ πολλών σταρ του αθλήματος- και από ΛεΜπρον Τζέιμς των Lakers, ο οποίος έγραψε στο twitter: “Fuck this, απαιτούμε αλλαγή”.
Οι επαγγελματίες αθλητές του NBA, παίρνουν θέση για ακόμη μία φορά -πλέον όμως με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο- απέναντι στο ζήτημα της αστυνομικής αυθαιρεσίας και του συστημικού ρατσισμού των Ηνωμένων Πολιτείων.

Πηγή: www.news247.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.