“Οι Άγνωστοι Αθηναίοι”, μια ταινία για τους αδέσποτους σκύλους της Αθήνας (τρέιλερ)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ταινία της Αγγελικής Αντωνίου “Οι Άγνωστοι Αθηναίοι” που ακολουθεί για 6 ολόκληρα χρόνια τους σκύλους που ζουν στην καρδιά της πόλης και τη σχέση τους με τους ανθρώπους και τον χώρο γύρω τους, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Σεπτεμβρίου.
Πρωταγωνιστές, οι μοναδικοί χαρακτήρες, ο Σωκράτης, η Φωτούλα, ο Θρύλος, ο Μάρκος, ο Ροκάς και οι άλλοι – ο καθένας με την δική του προσωπικότητα και διαδρομή- συντροφεύουν τους μουσικούς του δρόμου, συμμετέχουν στις πολιτικές εξελίξεις και χτίζουν στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν και τους κατοίκους μιας όλο και πιο πολυσύνθετης Αθήνας που συνεχώς μεταμορφώνεται.


Με συγκινητικό, ποιητικό τρόπο η ταινία αποκαλύπτει αόρατες πτυχές των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και σκύλων καθώς και σημεία της πόλης, που είναι σε όλους γνωστά, αλλά ελάχιστοι πραγματικά γνωρίζουμε.

Όπως γράφει η σκηνοθέτις Αγγελική Αντωνίου, πάντα απορούσε πώς τα αδέσποτα σκυλιά επιβιώνουν στο κέντρο μιας τόσο μεγάλης, χαοτικής πόλης όπως η Αθήνα. “Ύστερα από εντατική παρακολούθηση ανακάλυψα τους μυστικούς σωτήρες και ευεργέτες τους, ανθρώπους που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να τα φροντίσουν. Αυτή η μοναδική, συμβιωτική σχέση κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Mέσα από τις σχέσεις ανθρώπων και ζώων, η ταινία σκιαγραφεί ένα συγκινητικό πορτραίτο των αδέσποτων, με σκηνικό την Αθήνα που διαρκώς αλλάζει”.

Πηγή: zoon.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.