Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα, για τα κρούσματα κορωνοϊού στη ΜΚΟ “ΝΟΣΤΟΣ”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταλογίζει ευθύνες στη διοίκηση της ΜΚΟ αλλά και στο κράτος ενώ προβαίνει σε προτάσεις-σειρά μέτρων που κρίνεται απαραίτητο να ληφθούν.

Η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ενημερωθήκαμε από τα δελτία ειδήσεων για την ύπαρξη 28 κρουσμάτων κορονοϊού στον ξενώνα “Teen Spirit” του ΕΚΠΟΣΟ “Νόστος” στην οδό Καλλιπόλεως.
Από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Γείτονας, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας, κ. Σπυρόπουλο, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει στην επιφάνεια την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω δομή, αλλά και στις δομές φιλοξενίας προσφύγων εν γένει, με ευθύνη του κράτους και των ΜΚΟ που τις διαχειρίζονται. Ανύπαρκτα μέτρα προστασίας, παρά τις εκκλήσεις των εργαζόμενων εδώ και μήνες, υποστελέχωση και έλλειψη προσωπικού (με απουσία ακόμα και νοσηλευτή!), μέσα ατομικής προστασίας με μεγάλες καθυστερήσεις και αν, έλλειψη κατάλληλων δωματίων για απομόνωση περιστατικών, ενώ βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Τη στιγμή που συμβαίνουν τα παραπάνω και η κυβέρνηση συνεχίζει το απαράδεκτο αφήγημα της ατομικής ευθύνης, οι ΜΚΟ και οι διοικήσεις τους τρίβουν τα χέρια τους “απαλλαγμένοι” από τις ευθύνες τους, αδιαφορώντας για την προστασία της υγείας των εργαζόμενων και των προσφύγων, αρκετοί από τους οποίους ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.
Προς επίρρωση των παραπάνω έρχονται οι καταγγελίες των εργαζόμενων όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι την ημέρα που υποβλήθηκαν σε τεστ -και πριν καν βγουν τα αποτελέσματα- η διοίκηση τους ζήτησε να επιστρέψουν κανονικά στη εργασία τους, ενώ τη Δευτέρα κάλεσε όλους του ασυμπτωματικούς εργαζόμενους, θετικούς και μη, να επιστρέψουν στη δουλειά για βάρδιες 72 ωρών, παραβιάζοντας κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο!
Αυτές είναι οι ευαισθησίες τόσο του κράτους όσο και των ΜΚΟ στις οποίες βασίζονται εδώ και χρόνια ΕΕ και κυβερνήσεις.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό προκύπτει επιτακτικά η ανάγκη για:
• Να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής, να γίνεται συχνή απολύμανση των χώρων, να χορηγούνται δωρεάν όλα τα υλικά ατομικής υγιεινής.
• Για το διάστημα του υγειονομικού περιορισμού στη Δομή φιλοξενίας να εξασφαλιστούν για όλους τα είδη πρώτης ανάγκης, τα τρόφιμα και τα φάρμακα, συνολικά όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη διαβίωση των φιλοξενούμενων προσφύγων.
• Δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους.
• Πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις Δομές.
• Άμεση στελέχωση των Δομών Φιλοξενίας Προσφύγων με αποκλειστική ευθύνη του κράτους και χωρίς την εμπλοκή ΜΚΟ.
Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Γνώριζε την ύπαρξη της συγκεκριμένης Δομής, αλλά και άλλων που λειτουργούν στο Δήμο, και παρόλα αυτά ουδέποτε έφερε κάποια ενημέρωση για τη λειτουργία της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όφειλε, από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοιες δομές εντός ορίων του Δήμου, όχι μόνο να έχει γνώση της ύπαρξής τους, αλλά να παρέμβει ώστε σε συνθήκες πανδημίας να τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, άμεσα να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία αντίστοιχων δομών στα όρια του Δήμου Βύρωνα, αλλά και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να ελεγχθεί η πιστή τήρηση των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου, ώστε να διασφαλιστεί η υγιεινή και η ασφάλεια των φιλοξενουμένων προσφύγων, των εργαζομένων και των δημοτών του Βύρωνα.

Σχετικά άρθρα: http://dimoskaipoliteia.gr/2020/08/31/30-krousmata-domi-anilikon-metanaston-vironas/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.