Τα OK! Anytime Markets ετοιμάζουν 3D διαβάσεις και στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ασφάλεια στους δρόμους, τα OK! Anytime Markets δημιούργησαν διαβάσεις 3 διαστάσεων (3D), περιμετρικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή του Χαλανδρίου και ετοιμάζουν αντίστοιχες διαβάσεις  σε σχολεία του Δήμου Βύρωνα.

Σε συνεργασία με την ομάδα καλλιτεχνών της Urban Act, ζωγράφισαν εντυπωσιακά σχέδια τρισδιάστατων διαβάσεων στις 3 εισόδους των σχολείων, από όπου καθημερινά διέρχονται δεκάδες παιδιά, στις οδούς Φιλ. Λίτσα, Σεβ. Καλλισπέρη και Αισχύλου στο κέντρο του Χαλανδρίου. Η κάθε διάβαση μοιάζει να αιωρείται πάνω από τον δρόμο, δημιουργώντας μια οφθαλμαπάτη που είναι ορατή από τους οδηγούς αυτοκινήτων, με στόχο να μειώνουν ταχύτητα πλησιάζοντας στα σχολεία. Την ιδέα αυτή έχουν υλοποιήσει αρκετοί φορείς οδικής ασφάλειας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο σημειώνοντας θετικά αποτελέσματα όπου εφαρμόστηκαν.

Επιπροσθέτως, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, η ο μάδα της Urban Act με την υποστήριξη των OK! Anytime Markets, σχεδίασαν και υλοποίησαν την τοιχογραφία που στόλισε το κτήριο του σχολείου με θέμα το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας ακόμα περισσότερους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.