Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με δελτίο τύπου, η Δημοτική αρχή καταγγέλει βανδαλισμούς στο άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Στόχος τους ήταν κυρίως ο φωτισμός του χώρου, που πρόσφατα είχε αποκατασταθεί πλήρως και το φυλάκιο, στο οποίο εισέβαλαν, αποκολλώντας με λοστό τα κάγκελα του παράθυρου.

Αφού μπήκαν στο φυλάκιο κατέστρεψαν τον εσωτερικό του χώρο και κυρίως τον πίνακα ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται εκεί. Έσπασαν επίσης, λάμπες και καλύμματα ηλεκτροφωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα βανδαλισμών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, γεγονός που γεννά εύλογο προβληματισμό και ανησυχία, στην δημοτική αρχή Βύρωνα, η οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο, τη δημόσια περιουσία αλλά και το δημόσια κονδύλια που δαπανώνται για τη συντήρηση τους.

Ήδη από χθες έγινε από την πλευρά του Δήμου Βύρωνα καταγγελία και δόθηκαν καταθέσεις στην Αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες των βανδαλισμών, ενώ ζητήθηκε περισσότερη και καλύτερη φύλαξη των δημόσιων χώρων.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.