Σχετικά με την πτώση σοβά στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει την έλλειψη συντήρησης του σχολικού δικτύου του Βύρωνα συνέβη τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη. Η πτώση μεγάλου κομματιού σοβά στο κλιμακοστάσιο του 3ου Γυμνασίου της πόλης μας την ώρα που οι μαθητές -ευτυχώς- βρισκόταν στις αίθουσες φέρνει για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο την ανάγκη για τεχνικούς ελέγχους και άμεσες παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της περιοχής, πρίν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση βαραίνει τις κυβερνήσεις που διαχρονικά  με τις πολιτικές της υποχρηματοδότησης για επισκευές σχολικών κτιρίων -που αγγίζει το 65% την τελευταία δεκαετία στο Δήμο Βύρωνα- την υποστελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών κ.α, έχουν οδηγήσει τα σχολεία σε οριακή κατάσταση.

Βαραίνει επίσης και τη δημοτική αρχή που αποδέχεται και  υλοποιεί αυτές τις κατευθύνσεις. Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές μέρες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (23 Οκτωβρίου) για την Παιδεία, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ είχε παρουσιάσει μια εικόνα σχολείων περίπου ιδανική, παρά τις επισημάνσεις για διάφορα προβλήματα απο τους συλλόγους, την Ένωση γονέων και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ρόζα Ιμβριώτη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση για ακόμα μια φορά απευθύνεται στη δημοτική αρχή και τις αντίστοιχες υπηρεσίες και τους καλεί να κάνουν έστω και τώρα το αυτονόητο. Καταγραφή των προβλημάτων του σχολικού δικτύου ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν τα σχολεία απολύτως ασφαλή για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Να προχωρήσει άμεσα σε εργασίες αντισεισμικής θωράκισης.

Ο αγώνας για σχολεία που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας πρέπει να δυναμώσει. Εν έτει 2019, μπορούμε και επιβάλλεται να έχουμε σχολεία σύγχρονα και ασφαλή και όχι σχολεία που θα κλείνουν λόγω επικινδυνότητας.

Απο αυτόν τον αγώνα να μην απουσιάσει κανένας μαθητής κανένας γονιός, κανείς

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.