Οι κάτοικοι παίρνουν πλέον την τύχη της γειτονιάς τους
στα χέρια τους!

Μετά το άρθρο της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021 που είχε τίτλο: “Μια κληρονομιά επί τουλάχιστον 15 χρόνια σε σχόλη” – Η σχολάζουσα κληρονομιά της οδού Ν. Νικηφορίδη, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 η ένωση πολιτών «ΕΝΑΡΓΕΙΑ» (προσ)κάλεσε σε συνάντηση, στο φιλόξενο “κατειλημμένο” χώρο της Λαμπηδόνας, στο Άλσος της Αγίας Τριάδος, τους επί κεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να συζητήσουν το θέμα της “σχολάζουσας κληρονομιάς” (Μανούσου) της οδού Νίκου Νικηφορίδη, και το πως θα παρέμβουν, με στόχο ο χώρος αυτός να περάσει, επιτέλους, αρχικά στο δημόσιο, και εν συνεχεία στο δήμο, ώστε να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων. Η φωτογραφία προέρχεται από το πρωτοσέλιδο (φύλλο Ιουνίου 2015) της τοπικής εφημερίδας “Επικοινωνία”.

Στο κάλεσμα των κατοίκων της περιοχής ανταποκρίθηκαν οι παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση” με τον κ. Καλύβα, η “Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα” με την κυρία Σάρολα και τον κ. Τσιάκαλο, η “Αριστερή Παρέμβαση” με την κα Μπικάκη και τον κ. Τζιορτζιώτη και η “Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση (ΡΕΚ)” με την κα Καλδάνη. Παρευρέθηκε επίσης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (και επί κεφαλής της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης «Έξυπνος Βύρωνας») κ. Δεμπόνος, ο οποίος είχε προσκληθεί ως μέλος του γνωμοδοτικού οργάνου της Επιτροπής που είχε συσταθεί βάσει της Απόφασης 279/2019 του Δ.Σ. της 9ης Δεκεμβρίου 2019.

Δεν παρευρέθηκαν, ενώ είχαν προσκληθεί, οι επικεφαλής των παρατάξεων  “Μαζί για το Βύρωνα” κ. Μπαντής (του οποίου η παράταξη απουσίαζε και στο κάλεσμα της 6ης Νοεμβρίου 2021 για τη Νεράιδα…)  και “Δύναμη Ελπίδας” κ. Σωτηρόπουλος, και οι οποίοι δεν επικοινώνησαν για να ενημερώσουν ότι δεν θα παρευρεθούν. Αντιθέτως, ο επικεφαλής της δ. παράταξης “Νέα Εποχή” κ. Χρήστος Γώγος ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρισκόταν, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους, τηλεφωνικώς και με ηλ/μήνυμα, όπως το αυτό έπραξε και η δημοτική σύμβουλος, της ίδιας παράταξης, κα Ιουλία Κιούπη, η οποία επίσης είχε προσκληθεί, καθώς είναι κάτοικος της εν λόγω περιοχής.

Στην συνάντηση που έγινε παρουσία και κατοίκων της περιοχής (όσων είχαν επιλεκτικά προσκληθεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-Cov-2) ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις όχι μόνο για το που βρίσκεται σήμερα η κατάσταση και τις ευθύνες της δημοτικής αρχής αλλά κυρίως στις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να παρθούν μετά τις γιορτές, για αυτό το σοβαρό θέμα, που μπορεί, εάν η εν λόγω ιδιοκτησία περάσει στο δήμο, να αποτελέσει μία ανάσα για την πόλη. “Οι απόψεις κύλησαν ανάμεσα σε δυο όχθες-κατευθυντήριες γραμμές με σημεία συνάντησης, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις γέφυρες δράσης που έχτισαν οι κάτοικοι της περιοχής και η Ενάργεια με τις παρευρισκόμενες δημοτικές παρατάξεις”…

==============================

Διαβάστε την Πρόσκληση:

Η Ένωση Πολιτών της «Ενάργειας»
ΠροσΚαλεί
την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 (ακριβώς) στη Λαμπηδόνα (Αγία Τριάδα)

τους επί κεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα:
κ. Χρήστο Γώγο,
κ. Μίλτο Μπαντή,
κ. Αλέξη Σωτηρόπουλο,
κ. Βαγγέλη Γείτονα,
κυρία Βασιλική Σάρολα,
κυρία Μαρία Μπικάκη, και
κ. Τάσο Μαυρόπουλο,

καθώς επίσης και τους Δημοτικούς Συμβούλους:
κυρία Ιουλία Κιούπη και
κ. Βασίλειο Δεμπόνο (ως μέλος του γνωμοδοτικού οργάνου της Επιτροπής που είχε συσταθεί βάσει της Απόφασης 279/2019 του Δ.Σ. της 9ης Δεκεμβρίου 2019)

αφενός μεν για ενημέρωση, αφετέρου δε για να δοθεί άμεσα ένα τέλος στην αθλιότητα της υπόθεσης της «σχολάζουσας κληρονομίας Μανούσου» της οδού Νίκου Νικηφορίδη, προς όφελος της πόλης του Βύρωνα.

Προσκαλείται επίσης ο τοπικός τύπος (Δήμος & Πολιτεία, Επικοινωνία, Ρωγμή στην ενημέρωση).

«Ενάργεια»
10 Δεκεμβρίου 2021

Σημείωση: Μέλη της Α’ ομάδας της Ενάργειας είναι κυρίως κάτοικοι της εν λόγω περιοχής!

==============================

Το ιστολόγιο “Ρωγμή στην ενημέρωση”, για το ίδιο θέμα, στην κάλυψη του γεγονότος της συνάντησης, έγραψε στον επίλογο: «Ξεπερνώντας τη σιωπή και τη δύναμη της αδράνειας, εάν θέλουμε να πάνε τα πράγματα αλλιώς, για μία καλύτερη ζωή στην πόλη που ζούμε, και την κοινωνία, χρειάζεται να συμβάλουν ενεργά οι πολίτες. Αλλιώς τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.»

Διαβάστε επίσης το άρθρο της “Ρωγμής στην ενημέρωση” Δ. Βύρωνα: Οδός Νικηφορίδη. Τί ακριβώς συμβαίνει 15 χρόνια με την σχολάζουσα κληρονομιά; το οποίο στηρίζεται σε στοιχεία και στη δράση της Ενάργειας…

Ενάργεια

19 Δεκεμβρίου 2021

Πηγή: vironasipolimas

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.