Αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι η προθεσμία καθορίζεται από τις 17/12/2019, ημέρα Τρίτη, μέχρι και τις 02/01/2020, ημέρα Πέμπτη και αφορά υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας , ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εποχικών ή , παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα , τα απαραίτητα δικαιολογητικά με έναν από τους πιο κάτω αναφερόμενους τρόπους :

Α ) αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 μέχρι τις 14:00,

β) Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ.93788/22-11-2019 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής.

Επισημαίνεται , ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αποστέλλεται ταχυδρομικά , υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος με την ένδειξη Αίτηση για την : «ανακοίνωση της ΣΟΧ 2/2019».

Το εμπρόθεσμο των ταχυδρομικά αποσταλμένων αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.