Ιδιαίτερο, Μπάμπης Κοτούλας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Το Ιδιαίτερο

Παραγωγή κολλύβων, Δίσκοι Μνημοσυνων

Το εργαστήριο μας:

Το εργαστήριο μας είναι ευήλιο, με παράθυρα πάντα ανοιχτά, για να μπορεί ο κόσμος να έχει εικόνα του πως δουλεύουμε και εννοείται πάντα με άριστες συνθήκες υγιεινής.

Ο χώρος μας δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και μια σχέση εμπιστοσύνης.

Δεν θα βρειτε άλλο εργαστήριο στο οποίο θα μπορεί κάποιος να δει την διαδικασία παρασκευής αλλά και τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν

Πάντα με διαλεγμένα αγνά υλικά:

Κόλλυβο, είναι το βρασμένο σιτάρι, το οποίο  είναι σύμβολο του ανθρώπινου σώματος, επειδή το ανθρώπινο σώμα τρέφεται και αυξάνει με το σιτάρι.

Συμβολίζει την κοινή ανάσταση των ανθρώπων. Δηλαδή, όπως ο σπόρος του σιταριού πέφτει στη γη, θάβεται και χωνεύεται χωρίς όμως να φθαρεί και στη συνέχεια φυτρώνει καλύτερος, έτσι και το νεκρό σώμα του ανθρώπου θάβεται στη γη για να αναστηθεί και πάλι άφθαρτο.

Η ζάχαρη συμβολίζει τη γλυκύτητα του Παραδείσου, ο μαϊντανός είναι η ευχή για ανάπαυση “εν τόπω χλοερώ” και το ρόδι την λαμπρότητά του (στην αρχαία Ελλάδα το ρόδι ήταν το φρούτο του κάτω κόσμου αφού ο Πλούτωνας το έδωσε στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη), τα αμύγδαλα τα γυμνά οστά για να μας θυμίζουν την μοίρα που θα έχουμε όλοι, τα μπαχαρικά είναι τα αρώματα αυτού του κόσμου, οι ξηροί καρποί είναι η ζωή που αναπαράγεται, το αλεύρι το ελαφρύ χώμα, η σταφίδα την γλύκα της ζωής και τον Χριστό που είναι η άμπελος και τέλος η ζάχαρη τον γλυκό παράδεισο.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.