Ένωση Γονέων Βύρωνα: Κινητοποίηση-δράση σε Βύρωνα, Καισαριανή και Παγκράτι, ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την παιδεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Είναι ώρα για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου. Έχουμε την δύναμη, αρκεί να την συνειδητοποιήσουμε.

Αγαπητοί γονείς,
Αδιαμφισβήτητα, ο λαός μας βιώνει μια δύσκολη περίοδο από την οποία πρέπει να βγει δυνατός. Η πανδημία έχει επιφέρει απότομες και ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο ζωή μας και αναδεικνύει περίτρανα τις τεράστιες ελλείψεις στην δημόσια υγεία, τόσο στις χώρα μας αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία των ανεπτυγμένων χωρών. Η Κυβέρνηση επικοινωνιακά έπαιξε το παιχνίδι της ατομικής ευθύνης και δεν πήρε ουσιαστικά υγειονομικά μέτρα πρόληψης, στο όνομα του κόστους, ενώ παράλληλα χρηματοδοτούσε με δημόσιο χρήμα τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας.
Με την ίδια λογική, Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας, έβαλαν στο ζύγι και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών και εκπαιδευτικών, όπου η παροχή της δημόσιας εκπαίδευσης αφέθηκε στην ατομική ευθύνη γονιών μαθητών και εκπαιδευτικών, χωρίς να εξασφαλίζεται η ουσιαστική ισότιμη καθολική και ενιαία συμμετοχή των μαθητών στην παρεχόμενη εκπαίδευση. Οι ανισότητες μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης διευρύνθηκαν ακόμα περισσότερο.
Κυβέρνηση και Υπουργείο, αντί να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει σε αυτές τις ειδικές συνθήκες, εκμεταλλεύονται την συγκυρία και στρώνουν το έδαφος για νέες αντιδραστικές αντιεκπαιδευτικές αλλαγές στον χώρο της εκπαίδευσης. Φέρανε σε διαβούλευση εν μέσω πανδημίας και την περίοδο του Πάσχα νομοσχέδιο, όπως έκανε πέρσι τέτοια εποχή η προηγούμενη Κυβέρνηση, ζητώντας συνενόχους στο νέο έγκλημα που πάει να διαπραχθεί.
Αλλαγές που κινούνται σε μια πιο αντιδραστική κατεύθυνση όσον αφορά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, σε όλες τις βαθμίδες, από το Νηπιαγωγείο μέχρι και τα Πανεπιστήμια.


Ενδεικτικά αναφέρουμε :
• Αύξηση του αριθμούς μαθητών ανά τάξη σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό. Αυτό σημαίνει συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων , απολύσεις εκπαιδευτικών , μετακινήσεις μαθητών, στρίμωγμα μέχρι και 26 μαθητών σε κάθε τάξη. Την ίδια στιγμή που έχει θεσπιστεί η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή χωρίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις και με τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, εν έτει 2020.
• Από το νηπιαγωγείο τα παιδιά μας θα μαθαίνουν Αγγλικά, ενώ ακόμα δεν έχουν κατακτήσει την μητρική τους γλώσσα.
• Επαναφορά της περιβόητης Τράπεζας Θεμάτων από την Α Λυκείου. Μιας εφαρμοσμένης και αποτυχημένης συνταγής όπου όταν εφαρμόστηκε το 40% των μαθητών έμειναν μετεξεταστέοι. Οι μαθητές βορά της παραπαιδείας και την φροντιστηριοποίησης.
• Αύξηση των εξεταζόμενων μαθημάτων σε 7 από 4 σε Γυμνάσιο και σε 5 από 4 στο Λύκειο.
• Ανώτατο ηλικιακό όριο εγγραφής των μαθητών στα ΕΠΑΛ, που σημαίνει και περισσότερα εμπόδια για τους μαθητές αυτούς, σπρώχνοντας τους σε ιδιωτικές σχολές κατάρτισης.
• Οι Ομάδες Προσανατολισμού μειώνονται σε 3 από 4, που σημαίνει και λιγότερους εκπαιδευτικούς και λιγότερες επιλογές για τους μαθητές
• Αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών με κριτήριο πόσους χορηγούς και χρηματοδότες, θα βρούνε οι Διευθυντές και Σύλλογοι Διδασκόντων όπου σε συνεργασία με τους Συλλόγους ΄Γονέων θα παίξουν το ρόλο του μάνατζερ, προκειμένου να διαχειριστούν την φτώχεια από την λειψή χρηματοδότηση του Κράτους.
• Καμία ουσιαστική μεριμνά για Ειδική Αγωγή και Παράλληλη Στήριξη, με τα χιλιάδες κενά που προϋπάρχουν.
• Ενίσχυση των δεξιοτήτων σε βάρος της παρεχόμενης γενικής παιδείας.
• Προωθείται το Πανεπιστήμιο ΑΕ, όπου ανοίγει ο δρόμος για να γενικευτούν τα δίδακτρα στα προπτυχιακά, και μια σειρά εμπόδια στην φοίτηση των σπουδαστών.


Όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα. Συνεχώς βλέπουμε να υψώνονται νέα εμπόδια και φραγμοί εις βάρος την γνώσης και της μάθησης των παιδιών μας. Από όλο και νεότερη ηλικία τα παιδιά αποκτούν αποσπασματική γνώση, έναντι της γενικής μόρφωσης. Όλο και περισσότερο το σχολείο γίνεται πιο εχθρικό και ανταγωνιστικό, εμείς οι γονείς συνεχίζουμε να αιμορραγούμε οικονομικά, ζώντας μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.
Είναι ώρα για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου. Έχουμε την δύναμη, αρκεί να την συνειδητοποιήσουμε.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε, από κοινού με την ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ, την Τρίτη 28/04 και ώρα 09.30 ( Καραολή & Δημητρίου- Βασιλόπουλος) την προσπάθεια ενημέρωσης του Βυρωνιώτικου λαού για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που βρίσκεται στα σκαριά.
Παίρνουμε «τα μέτρα μας». Κρατούμε «αποστάσεις» και βάζουμε σε «μόνιμη καραντίνα» το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.