Ερώτηση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ για τις εργασίες στο ΣΑΚΕΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Πολίτες του Βύρωνα http://politestouvirona.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html, εκτελούνται οικοδομικές εργασίες στο χώρο του στρατοπέδου Σακέτα.

Τον Αύγουστο του 2009, πολίτες και συλλογικότητες του Βύρωνα, περιβαλλοντικές οργανώσεις και η τότε δημοτική αρχή, είχαν πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις και κατάφεραν να σταματήσουν οι οικοδομικές εργασίες ανέγερσης των 36 κατοικιών στο συγκεκριμένο χώρο του στρατοπέδου, που προορίζονταν για τη φιλοξενία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι εργασίες αυτές σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισαν να ξαναγίνονται.

Επειδή για  την αναγκαιότητα της απομάκρυνσης των στρατιωτικών εγκαταστάσεων και χρήσεων καθώς και των οικοδομικών σκελετών που βρίσκονται στην Α΄ζώνη προστασίας του Υμηττού έχουν γίνει επανειλημμένα συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, γίνεται δε και σχετική αναφορά (κεφ. Π.2.3.1, σελ 22) στη μελέτη του Γ.Π.Σ. Βύρωνα που εγκρίθηκε με την 114/20 απόφαση, ρωτάμε τη δημοτική αρχή:

-Εάν είναι ενήμερη για τις εργασίες αυτές, τι πρόκειται να κατασκευαστεί και με ποιανού απόφαση εκτελούνται.

-Ποια η θέση του ΣΠΑΥ για το συγκεκριμένο θέμα;

-Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί η δημοτική αρχή προκειμένου να διασφαλίσει το δασικό χαρακτήρα και την Προστασία του Υμηττού;

Σχετικά άρθρα: Πολίτες του Βύρωνα: Χτίζουν κατοικίες αξιωματικών σε στρατόπεδο στον Υμηττό;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.