ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ: Η πρότασή μας για τις αλλαγές στο Οργανόγραμμα του Δήμου.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναγκαζόμαστε να διατυπώσουμε μέσω δελτίου τύπου τις θέσεις μας σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση του Οργανογράμματος του Δήμου, ως απάντηση στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής , η οποία ακολουθεί την προσφιλή της τακτική να εξέρχεται με ανακοίνωση για θέσεις που δεν έχουν συζητηθεί – αποφασισθεί. Αναφέρεται στην συζήτηση που είχαν 6 μόνο μέλη της εκτελεστικής, έναντι 41 του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν είναι κάν η πλειοψηφία.
Η Δημοτική αρχή Βύρωνα προτείνει στο επερχόμενο Δημοτικό συμβούλιο αλλαγές στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που θα μπορούσαν να συζητηθούν ενδελεχώς σε ένα έκτακτο μονοθεματικό συμβούλιο.
Επικροτούμε την αναγνώρισή της στις πάγιες θέσεις μας για:

 • Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας που ναι μεν καταργήθηκε το 2013 αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι: Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και περαιτέρω η απόφασή για μη επανασύσταση με την ανάθεση των σχετικών καθηκόντων σε διοικητικούς υπαλλήλους και σε οργανικές μονάδες του δήμου, που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αρ. 94/2015σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 19 του ν.4325/2015 βαρύνει αποκλειστικά την σημερινή διοίκηση και τον κύριο Κατωπόδη.
  Επειδή ως προσφιλή τακτική να μην αναγνωρίζεται η προσφορά της παράταξης μας στον αγώνα για έναν καλύτερο Βύρωνα από την διοίκηση, έχει γίνει κανόνας, γιαυτό και παρεμβαίνουμε, για να υπενθυμίσουμε πώς χαιρόμαστε που η πρόταση για επανασύσταση της έγινε αποδεκτή. Αναμένεται να δούμε πώς θα πραγματοποιηθεί.
 • Η Σύσταση του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’, όπως το διατυπώσαμε και προεκλογικά με χρησιμοποίηση των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων, από 13 έτη περίπου σε αυτό καθώς και την ένταξή του στα οφέλη που θα δοθούν από την κυβέρνηση σε όσους δήμους το έχουν, θα μας βρουν σύμφωνους.
 • Η Δημιουργία Μουσείου ,είναι αδήριτη ανάγκη για την έκφραση του πολιτισμού της περιοχής μας αλλά έχει και αναπτυξιακό τοπικιστικό χαρακτήρα. Η πρότασή μας δεν έχει σαν στόχο την δημιουργία Μουσείου για να τελούνται πολιτικοί γάμοι. Η πρότασή μας είχε στον σχεδιασμό και την συνοδό δημιουργία χαλιού κάτι για το οποίο το επαναδιατυπώνουμε και το προωθούμε στον Δήμαρχο. Όσον αφορά την δημιουργία αντίστοιχου τμήματος υπό την διεύθυνση Παιδείας και αθλητισμού μας βρίσκει αντίθετους.
 • Δεν μπορεί το τμήμα μισθοδοσίας να μην είναι ανεξάρτητο τμήμα υπό την διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών.
 • Ναι στην μονάδα εσωτερικού ελέγχου για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης.
 • Δεν μπορεί το Κολυμβητήριο με τα περισσότερα έσοδα, να αποτελεί και αυτό τμήμα της υδροκέφαλης διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού.
 • Θέλουμε να επαναφέρουμε στον διάλογο την επανασύσταση των Ν.Π.Δ.Δ. γιατί οι λόγοι που καταργήθηκαν δεν υφίστανται και γιατί η ύπαρξή τους δίνει λειτουργικές λύσεις .
 • Θεωρούμε πώς πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στις τοποθετήσεις προϊσταμένων τμημάτων σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπηρεσιακού συμβουλίου.
 • Ναί στην ενίσχυση των Παιδικών σταθμών με ειδικούς παιδαγωγούς.
  Λεπτομέρειες θα συζητηθούν στο Δημοτικό συμβούλιο, μόνο που αυτό δεν πρέπει να είναι θέμα ενός πολυθεματικού συμβουλίου. Θα χαθεί η ουσία. Άλλωστε δεν βιαζόμαστε.

Πρόθεσή μας είναι η δημιουργική αντιπολίτευση.Το καταδείξαμε με τις προτάσεις μας και δράσεις μας στην προηγούμενη δημοτική θητεία (βλ. Μεταστέγαση Χαραλαμπόπουλου, στήριξη προϋπολογισμού, διεκδίκηση πόρων από Περιφέρεια. Και σήμερα, με την Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας , την Σύσταση του Προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’, και την ίδρυση Μουσείου).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.