ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ: Καταγγέλουμε τη “δήθεν” συναίνεση και την πρακτική της δημοτικης αρχής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας 28/04/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.


Η ‘’Συναινετική’’ Δημοτική Αρχή του κυρίου Κατωπόδη αρνούμενη να κατανοήσει πώς έχει μία πλασματική πλειοψηφία στην Οικονομική επιτροπή (βλ.Ν.Θεοδωρικάκου, οποίος ουσιαστικά αποτελεί αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος), αρνήθηκε, έστω και για τα προσχήματα, να συνεδριάσει ώρες που να μπορούν τα μέλη της αντιπολίτευσης να συμμετέχουν. (Οι αντιπολιτευόμενοι δημ. σύμβουλοι εργάζονται σε υπηρεσίες που στις 10 το πρωί δεν μπορούν να απουσιάζουν).

Η απάντηση του ‘’Συναινετικού’’ αντιδημάρχου κου Κόκκαλη ήταν: ‘’Ξέρω την μεθόδευση των εργαζομένων και δεν θα σας επιτρέψω να μην γίνει επιτροπή. Εγώ θα την περάσω την εισήγηση ότι και να κάνετε.’’

Αυτές τις δημοτικές αρχές βοήθησε ο τροποποιητικός νόμος κύριε Θεοδωρικάκο και κύριε Σταυριανουδάκη.

Και ας έλθουμε στο προκείμενο.
Από τον Νοέμβριο του 2019, μετά από συζητήσεις, εγκρίναμε και δώσαμε εντολή στον Δήμαρχο να υπογράψει σύμβαση 3 μηνών 24.000 ευρώ για την αποκομιδή συσσωρευμένων μπαζών 1000 τόνων περίπου. Κατανοήσαμε την ανάγκη, το επείγον, καθώς και τον κίνδυνο που υπήρχε.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να βρει λύσεις για μετά το πέρας της σύμβασης. Έκανε αποδεκτή την πρότασή μας για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με μία επικοινωνιακή καμπάνια, η οποία και έγινε.

Όμως είχε δεσμευτεί επίσης να οργανωθεί άλλος τρόπος αποκομιδής στο μέλλον.

Το σκεπτικό ήταν να αγοραστεί τράκτορας, που κοστολογείται περίπου 120.000-140.000 ευρώ, και φυσικά αυτός ο τράκτορας ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ.

Η απόφαση όμως που ήθελε να περάσει η δημοτική αρχή, ήταν να δοθεί νέα εργολαβία με κόστος 50.000 ευρώ για ένα χρόνο. Αν προσθέσουμε και τα 25.000 ευρώ της πρώτης εργολαβίας μαζεύεται ένα ποσό της τάξεως των 75.000 ευρώ. Δηλαδή σχεδόν η αγορά του αναγκαίου φορτηγού.

Αναρωτιόμαστε ποιος ιδιωτικοποιεί και μάλιστα ψευδόμενος στους δημότες του και τους εργαζόμενους; Κάποιος που δεν κρύβει την ανάγκη συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα; ή αυτός που ψεύτικα μιλάει για κοινωνικό χαρακτήρα και κάνει το εντελώς αντίθετο.

Στα 5 και πλέον χρόνια αυτής της διοίκησης το ψέμα πάει σύννεφο. Η έννοια της συναίνεσης έχει να κάνει με τοποθετήσεις αναπληρωματικών μελών, ευχαριστώντας παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης και μάλιστα προτείνοντας τα μέλη με αντιδεοντολογικό τρόπο αντί να τα προτείνουν οι επικεφαλείς τους. Εκείνο δε που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η υπεροψία τους, απαντώντας σε πολίτες, όταν αυτοί τολμήσουν να ζητήσουν για την γειτονιά τους το αυτονόητο, ας μην μας ψηφίζατε.

Αποτέλεσμα. Τίποτα από όσα δεσμεύτηκε δεν έκανε.
Αντίθετα. Ψήφισε μόνη της (η διοίκηση) την εκχώρηση στον ιδιώτη της αποκομιδής. Ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία. Δεν μάζεψε τα προηγούμενα (ακολουθούν Φώτο Ιανουάριος 2020 και Απρίλιος 2020), δεν προμηθεύτηκε Μέσα (Φορτηγό).

Άντε και σε άλλες συναινετικές συνεννοήσεις.
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.