Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων ο Δήμος Βύρωνα πραγματοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα – Δηλώστε συμμετοχή στο WalkmeOut! 1η συνάντηση: Κυριακή 10 Απριλίου

Ο Δήμος Βύρωνα, βραβευμένος για τη φιλοζωική του δράση, συνεχίζει τις προσπάθειες για την προώθηση της ορθής συμπεριφοράς και της φιλοζωίας. Στόχος μας ένας κόσμος με σεβασμό, αγάπη και κανόνες συμβίωσης με τους τετράποδους φίλους μας.

Το σεμινάριο WalkmeOut έχει σχεδιαστεί από αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ζώα: Δίκαιο, Ηθική & Ευζωία” του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε ό,τι αφορά τους σκύλους, καθώς και να συνεχίσει να διευρύνει την κοινότητα των εθελοντών που συνδέονται με φιλοζωικές δράσεις στους δήμους Βύρωνα και Καισαριανής. Μετά από μια επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή το προηγούμενο χρόνο με σκοπό την κοινωνικοποίηση αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται από εθελοντές φιλόζωους του Βύρωνα ώστε να προωθηθούν για υιοθεσία, ανοίγουμε το πρόγραμμα για όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Απευθυνόμαστε σε ενεργούς εθελοντές στο πεδίο της φιλοζωίας αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη επιθυμεί να μυηθεί στα μυστικά του κόσμου των σκύλων. Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή εκτός αργιών, αρχής γενομένης από την Κυριακή 10 Απριλίου και για ένα σύνολο πέντε συναντήσεων.

Μαζί θα εκπαιδευτούμε στη γλώσσα του σώματος του σκύλου, στους τρόπους μάθησης, σε εκπαιδευτικές τεχνικές καθώς και σε προβλήματα συμπεριφοράς και τρόπους διόρθωσής τους. Η συνεργαζόμενη κτηνίατρος Χρυσούλα Παπαδοπούλου θα μας εισάγει στους κανόνες ευζωίας, τις ενδείξεις προβλημάτων υγείας και τις πρώτες βοήθειες και η δικηγόρος Μελίνα Μπουμπουρή στο διαρκώς μετασχηματιζόμενο νομικό πλαίσιο για τα ζώα συντροφιάς.

Μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν θα συνεχίσουν στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου, το οποίο αφορά επισκέψεις μας στο καταφύγιο της φιλοζωικής του Βύρωνα και την εφαρμογή των όσων μάθαμε σε μια ομάδα επιλεγμένων σκύλων του καταφυγίου με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας τους καθώς και την κοινωνικοποίησή τους, με απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση της εύρεσης υιοθεσίας τους.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Το σεμινάριο δημιουργήθηκε και διδάσκεται από εθελοντές και προσφέρεται δωρεάν. Προαπαιτούμενη από τους συμμετέχοντες είναι η συνέπεια στις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση psiderdogtraining@gmail.com με τίτλο “Συμμετοχή Walkmeout” αναφέροντας oνοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, περιοχή κατοικίας, και λίγα λόγια για τους λόγους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.