Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: Αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική εκτροπή στην τοπική αυτοδιοίκηση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις – και ιδίως τη διοικούσα παράταξη – να καταργήσουμε στην πράξη τα αντιδημοκρατικά νομοθετήματα, που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας. Να μην κάνουμε χρήση αυτών!

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους 2000 Βυρωνιώτες και Βυρωνιώτισσες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, αλλά και στους χιλιάδες ψηφοφόρους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία – ανεξαρτήτως προτίμησης ψήφου – θεωρεί καθήκον να αναδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση την αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική εκτροπή που συντελείται από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων, επί της ουσίας καταργεί τα δημοκρατικά εκλεγμένα δημοτικά συμβούλια.

Η κατάργηση αυτή συντελείται με δύο τρόπους:
1ον) Με τη συνεχή αφαίρεση σημαντικών αρμοδιοτήτων από τα εκλεγμένα δημοτικά συμβούλια προς όφελος των διορισμένων κατά
πλειοψηφία από την εκάστοτε Διοίκηση Επιτροπών (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής) και
2ον) Με την ήδη νομοθετημένη πρόβλεψη έγκρισης των αποφάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια ακόμα και με μία θετική ψήφο!!!

Πάμπολλα, δυστυχώς, τα παραδείγματα.

Στη σημερινή συνεδρίαση εισάγεται προς συζήτηση και έγκριση ο Ισολογισμός Δήμου Βύρωνα έτους 2017. Η έγκρισή του εν λόγω ισολογισμού δεν απαιτεί τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων, όπως θα ήταν το λογικό και δίκαιο, αλλά ο Ισολογισμός εγκρίνεται έστω και με μία θετική ψήφο!
Προ λίγων ημερών αποφασίστηκε η ανάθεση σε ιδιώτη υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα. Δυστυχώς, η δημοτική αρχή επέλεξε να προβεί σε αυτήν την ανάθεση, όχι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Κάνοντας χρήση – πρώτη από όλους – της πρόσφατης ρύθμισης Θεωδωρικάκου, που δίνει αυτήν την δυνατότητα.
Το ίδιο πιθανόν να γίνει σε λίγο καιρό με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, που δεν αποφασίζεται πλέον από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά από την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής.
Στην αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή που συντελείτε θεωρούμε ότι πρέπει όλες οι δημοκρατικές δημοτικές παρατάξεις να αντιδράσουν. Να σταθούν απέναντι!
Μόνο έτσι πραγματικά υπερασπιζόμαστε τη λαϊκή εντολή, την πεμπτουσία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τιμούμε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλιώς καθιστάμεθα συμμέτοχοι στην αυτοχειρία μας.
Λογοδοτούμε στους πολίτες και ελεγχόμαστε από τους πολίτες.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις – και ιδίως τη διοικούσα παράταξη – να καταργήσουμε στην πράξη τα αντιδημοκρατικά νομοθετήματα, που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας. Να μην κάνουμε χρήση αυτών!
Όχι στην μεταφορά αρμοδιοτήτων από το δημοτικό συμβούλιο στις Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητα Ζωής). Το δημοτικό συμβούλιο είναι και πρέπει να παραμείνει το ανώτατο συλλογικό όργανο διοίκησης της πόλης μας, εκλέγεται απευθείας από τους πολίτες και δεν διορίζεται από την εκάστοτε διοίκηση. Το δημοτικό συμβούλιο λοιπόν είναι αυτό που πρέπει να αποφασίζει.
Στα πλαίσια αυτά, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ αλλά απέχουμε από την σημερινή συζήτηση για τον Ισολογισμό Δήμου Βύρωνα έτους 2017.
Βύρωνας, 6 Μαΐου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.