Ένωση Γονέων Βύρωνα: Για την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22/06

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το απόγευμα της Δευτέρας 22.06.2020 και έξω από τον χώρο του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση διαμαρτυρίας γονέων και εκπαιδευτικών με αφορμή το «κεκλεισμένων των θυρών» Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιούνταν και θα είχε σαν θέμα την προσχολική αγωγή στον δήμο μας.
Δεκάδες κόσμου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, Συλλόγων Γονέων και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης « Ρόζα Ιμβριώτη» διατρανώσαμε την κάθετη αντίθεσή μας απέναντι στα προωθούμενα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για τον τρόπο υλοποίησης και εφαρμογής της προσχολικής αγωγής που ουσιαστικά υποβαθμίζει περαιτέρω την εκπαιδευτική διαδικασία σε βάρος νηπίων και παιδιών του δημοτικού.
Κάτω από το βάρος των συνεχόμενων κινητοποιήσεων και της κατακραυγής από την συντριπτική πλειοψηφία της εκπαιδευτικής κοινότητας, η δημοτική αρχή, μπροστά στο φόβο να «εκτεθεί» παραπάνω στα μάτια του κόσμου, εντελώς προσχηματικά επικαλούμενη λόγους υγειονομικής ασφάλειας μέσα στον χώρο διεξαγωγής του συμβουλίου, δεν δίστασε να το ματαιώσει, αφαιρώντας στην ουσία το δικαίωμα λόγου φορέων, Συλλόγων και γονέων που θέλανε να τοποθετηθούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Παρότι το συγκεντρωμένο πλήθος, για υγειονομικούς λόγους, παρέμεινε έξω από τον χώρο του Δημαρχείου για την ασφάλεια όλων μας. Παρότι η αίθουσα συνεδριάσεων είχε διαμορφωθεί σύμφωνα με τις υγειονομικές υποδείξεις, έτσι ώστε να υποδεχτεί 45 παρευρισκόμενους, η δημοτική αρχή σαν έτοιμη από τα πριν, δεν δίστασε να το μεταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης για την Πέμπτη 24.06.2020 και ώρα 17.00 διότι παρευρέθηκαν δύο επιπλέον μέλη του ΔΣ του σωματείου των δασκάλων!!! χωρίς όμως να υπερβαίνουν το αριθμό των παρευρισκόμενων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγειονομική μας ασφάλεια!!
Όποιες μεθόδους και πρακτικές και να εφαρμόσει η δημοτική αρχή, όποιες προφάσεις και δικαιολογίες να επικαλεστεί, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κρύψει την απουσία πρότασης υλοποίησης και εφαρμογής της προσχολικής αγωγής εδώ και δύομιση χρόνια με σύγχρονους όρους. Εκτός αν, για την δημοτική αρχή, το σύγχρονο και το παιδαγωγικό σήμερα είναι να καταργούνται τμήματα ένταξης, εργαστήρια, αίθουσες βιβλιοθήκης, σίτισης και το στοίβαγμα παιδιών και νηπίων σε αίθουσες προκάτ σε 25άρια τμήματα.
Καλούμε τα Δ.Σ των Συλλόγων, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, να ζητήσουν να πάρουν μέρος και το λόγο στην τηλεδιάσκεψη, έτσι ώστε να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή μας.
Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής, σύμφωνα με τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες και δεν θα μπούμε σε καμιά συλλογιστική εκπτώσεων και συνδιαλλαγών.
Αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που θα μορφώνει τα παιδιά μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.