Η ΡΕΚ κατηγορεί τη δημοτική αρχή, για κακοδιοίκηση και θεσμική εκτροπή, για το οικόπεδο της Νεράιδας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι κάτοικοι στη Νεράιδα και οι συλλογικότητες της πόλης μας, δικαίως ανησυχούν αυτό το διάστημα για την τύχη του οικοπέδου στην περιοχή, αφού η δημοτική αρχή όμορου δήμου σε μια παρόμοια χρονίζουσα περίπτωση οικοπέδου, στις 27/02/20, αποδέσμευσε οικόπεδο που είχε δεσμεύσει από το 1993 για χρήση πρασίνου.

  • Από το 2006 εκκρεμεί η υπόθεση του οικοπέδου της Νεράιδας. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής πριν το 2014, θα επισπεύδονταν οι διαδικασίες απόδοσής του για χρήση στους κατοίκους της περιοχής, ως ελεύθερος χώρος.
  • Στο Δ.Σ. της 21/11/14, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κος Καραγιάννης είχε δηλώσει ότι «πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα, ΧΘΕΣ, για να μην χαθεί η υπόθεση».
  • Στο Δ.Σ. της 27/9/16 όπου συζητήθηκε ξανά το θέμα, η κατάληξη ήταν ότι «κάθε λεπτό καθυστέρησης μπορούσε να αποβεί μοιραίο».
  • Έκτοτε, μετά από ένα διάστημα απραγίας, μετά από πίεση πολιτών και φορέων, το θέμα ξανασυζητήθηκε στις 16/5/18, όπου από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ενημερωθήκαμε ότι το θέμα βρισκόταν στη διαβούλευση εκείνου με τον πληρεξούσιο και το δικηγόρο της ιδιοκτήτριας, μεταφέροντας κάποιους «διαλόγους» της διαβούλευσης, όπως «μου είπε» «του είπα».
  • Στις 09/9/19, κατατέθηκε αίτημα 75 πολιτών με Αρ. Πρωτ. : 21790/09/09/2019, υπογραμμένο και από δημοτικούς συμβούλους, για συζήτηση του θέματος. Η προβλεπόμενη προθεσμία του ενός μηνός για συζήτηση πέρασε χωρίς το θέμα να συζητηθεί.
  • Στις 21/10/19, με νέα αίτηση των πολιτών κατατέθηκαν ερωτήματα ως παρακολούθημα της παραπάνω αίτησής τους. Στο Δ.Σ. της 23/10/19, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συζητηθεί στο Δ.Σ. στις 04/11/19. Το Δ.Σ. αναβλήθηκε για τις 11/11/19, χωρίς το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί , αφού παρά τις δεσμεύσεις δεν συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη. Αργότερα ο Δήμαρχος είπε ότι θα το φέρει ως μονοθεματικό , σε διαβούλευση με τους πολίτες της περιοχής για να τους ανακοινώσει ότι θα το πληρώσουν αυτοί.
  • Στις 17/01/20, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους των συλλογικοτήτων «Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα», «Βύρωνας και Τριγύρω» και «Ενάργεια», στους οποίους δεσμεύτηκε για άμεση μονοθεματική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία δεν έγινε ποτέ.

Το ιστορικό αυτό είναι ενδεικτικό, αφ΄ ενός της κακοδιοίκησης του δήμου και της προκλητικής απαξίωσης των θεσμών, των κανονισμών, των πολιτών, των συλλογικοτήτων της πόλης μας και του δημοτικού συμβουλίου, στο οποίο είχε δεσμευτεί ότι η κακοδιοίκηση της προηγούμενης πενταετίας δεν θα επέστρεφε και αφ΄ετέρου ότι οι δεσμεύσεις που δίνει η δημοτική αρχή έχουν ευκαιριακό και παρελκυστικό χαρακτήρα.
Οι κάτοικοι στη Νεράιδα και οι συλλογικότητες της πόλης μας, δικαίως ανησυχούν αυτό το διάστημα για την τύχη του οικοπέδου στην περιοχή, αφού η δημοτική αρχή όμορου δήμου σε μια παρόμοια χρονίζουσα περίπτωση οικοπέδου, στις 27/02/20, αποδέσμευσε οικόπεδο που είχε δεσμεύσει από το 1993 για χρήση πρασίνου.
Ο χειρισμός της δημοτικής αρχής σε αυτό το ζήτημα, η μεγάλη καθυστέρηση και άρνηση ενημέρωσης του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών συνιστά θεσμική εκτροπή και εντείνει και τις δικές μας ανησυχίες για την τύχη του οικοπέδου.
Οι διαδικασίες απόδοσής του στους κατοίκους έχουν καθυστερήσει δραματικά και πρέπει να επισπευσθούν. Γι αυτό ζητάμε, τη συζήτησή του ως 1ο θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου, με την παρουσία των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων που σας έχουν καταθέσει την Αρ. Πρωτ.: 21790/09/09/2019 αίτηση.

Η photo είναι απο το blog Βύρωνας η πόλη μας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.