Επιπλέον μέτρα προφύλαξης των πολιτών, αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Βύρωνα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του κορωνοϊού και αποφάσισε τη συμπλήρωσή των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με τα παρακάτω:

 1. Την απολύμανση όλων των κλειστών δημοτικών αθλητικών χώρων, του Κολυμβητηρίου και του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».
 2. Την απολύμανση των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, των σχολικών λεωφορείων των Παιδικών σταθμών και του αυτοκινήτου της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι».
 3. Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την προμήθεια και διανομή επιπλέον μέσων απολύμανσης και προφύλαξης (αντισηπτικό υγρό, γάντια, μάσκες).
 4. Την ενημέρωση όλων των εργαζόμενων με επικαιροποιημένα φυλλάδια οδηγιών, αλλά και την επί τόπου ενημέρωση τους από τον γιατρό εργασίας στους χώρους δουλειάς.
 5. Την αναστολή όλων των εκδηλώσεων – δράσεων του Δήμου που είχαν προγραμματιστεί σε κλειστούς χώρους (όπως είχε αναφερθεί σε χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9453).
  Πιο συγκεκριμένα ματαιώνονται οι εκδηλώσεις – δράσεις:
  • Του 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
  • Της Μικρή Σκηνή
  • Οι Κινηματογραφικές Βραδιές
  • Οι Σχολές Γονέων
  • Η ενημέρωση – συζήτηση για τη στοματική υγιεινή των παιδιών, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα.
  Σε ότι αφορά την απολύμανση των Παιδικών Σταθμών, του 3ου και 5ου Λυκείου Βύρωνα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, μετατίθεται για αύριο το μεσημέρι μετά το πέρας της λειτουργίας τους, καθώς λόγω φόρτου εργασίας της εταιρείας δεν κατέστη δυνατό να γίνει ήμερα. Αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.