Φτάνει Πια. Η ζωή μας δεν μετριέται με οικονομικό κόστος.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο, προκειμένου να τους δοθούν τα μέσα ατομικής προστασίας, απ’ τη δημοτική αρχή, η οποία τα οφείλει από το 2018.

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βύρωνα
Έγγραφη διαμαρτυρία – ενημέρωση

κ. Πρόεδρε, κ. Δήμαρχε,
κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Με την έγγραφη αυτή διαμαρτυρία μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση με τη μη χορήγηση προς τους εργαζόμενους των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία μέσων ατομικής προστασίας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής μας.
Δεν είναι πρώτη φορά που αναφερόμαστε σε αυτό το σημαντικό ζήτημα. Επανειλημμένα έχουμε βγάλει ανακοινώσεις, έχουμε κάνει συγκεντρώσεις , παραστάσεις στη δημοτική αρχή. Έχουμε καταγγείλει το γεγονός στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ). Μάταια όμως, δεν φαίνεται οι μέχρι σήμερα διαμαρτυρίες μας να έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε συναδέλφους, συναδέλφισσες να μην έχουν τα αναγκαία και προβλεπόμενα μέσα προστασίας, να τους δίνονται εντολές, να ανατίθενται καθήκοντα από την υπηρεσία χωρίς κανένας αρμόδιος να νοιάζεται για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους εργαζόμενους αυτούς, εξ αιτίας του αντικείμενου εργασίας. Να οφείλει ο Δήμος τα ΜΑΠ τριών χρόνων-2018,2019,2020, και να μας λένε ότι …έρχονται, έχει γίνει ο διαγωνισμός από τον Φεβρουάριο. Πράγματι ο διαγωνισμός μετά από διαρκείς παρεμβάσεις του σωματείου έγινε μόνο για τα ΜΑΠ ενός χρόνου και όχι για όλα όσα μας οφείλονται. Είμαστε προς το τέλος Ιουνίου και δεν έχουν δοθεί ακόμα.
Όλοι μιλούν για τους κινδύνους, τα έκτακτα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό. Αλήθεια ας μας πει κάποιος από τους αρμοδίους που δίνουν κάθε μέρα εντολές και κουνάνε το δάκτυλο στους εργαζόμενους δόθηκε έστω ένα ζευγάρι μποτάκια, μια φόρμα εργασίας όλο αυτό το διάστημα για την προστασία της ζωής των εργαζομένων, είτε σε μόνιμο, είτε σε συμβασιούχο, είτε με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
Εκτός εάν το γεγονός ότι δίνεται γάντια μιας χρήσης και γιλέκο στους διμηνίτες και τετραμηνίτες εργαζόμενους που προσλαμβάνεται για έκτακτες ανάγκες, θεωρείται ότι επαρκούν για την προστασία της υγείας τους στη διάρκεια της εργασίας. Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις, έχουμε και δικαιώματα στη διάρκεια της εργασίας. Η δημοτική αρχή, η διοίκηση του Δήμου βλέπει μόνο τις υποχρεώσεις των εργαζομένων; Οι διοικούντες δεν έχουν υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων;
Κύριοι σύμβουλοι,
Δεν μας αρκούν τα λόγια συμπάθειας για τη δύσκολη και ανθυγιεινή εργασία που παρέχουν αρκετοί εργαζόμενοι στο Δήμο. Έργα και πολιτικές που να σέβονται αυτά που με αγώνες ως κλάδος έχουμε κατακτήσει χρειαζόμαστε και αυτό δεν το βλέπουμε. Αυτό που βλέπουμε και μετράμε είναι τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα – εγκλήματα με θύματα συναδέλφους μας , εξ αιτίας των συνθηκών εργασίας, της μη χορήγησης των αναγκαίων μέσων προστασίας, τις ελλείψεις μόνιμου προσωπικού, που οδηγεί στην εντατικοποίηση της εργασίας, των παλαιωμένων και κακοσυντηρημένων μηχανημάτων και οχημάτων και πολλά άλλα.
Δυστυχώς και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Βύρωνα έχουμε πληρώσει με τη ζωή δυο συναδέλφων μας στο παρελθόν τις συνθήκες αυτές. Αλλά και σήμερα και στο πρόσφατο παρελθόν συνεχίζονται τα εργατικά μικρά, μεγάλα εργατικά ατυχήματα στο Δήμο.
Οι ευθύνες των κυβερνήσεων με τις ασκούμενες πολιτικές τους είναι τεράστιες στα ζητήματα της προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Ακόμα και το καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών έχουν θέση σε αμφιβολία και δεν αποκλείεται να βγάλουν ειδικότητες από τα βαρέα, αντί να εντάξουν και ορισμένες άλλες.
Φτάνει Πια.
Η ζωή μας δεν μετριέται με οικονομικό κόστος. Γνωρίζουμε όμως, ότι και ο Δήμος Βύρωνα χρηματοδοτήθηκε με πρόσθετη κρατική δαπάνη για να αγοράσει τα απαραίτητα μέσα για την προστασία από τον κορονοϊό. Παρόλα αυτά οι συνάδελφοι μας εκτός από τα ΜΑΠ δεν έχουν και τις αναγκαίες στολές που προβλέπει ο ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων. Πολλά ακόμη θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε όλες τις υπηρεσίες ανεξαίρετως.
Οι εργαζόμενοι την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μείνει η τοπική κοινωνία όρθια και να εξυπηρετούνται οι πολίτες και συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό. Κυβέρνηση και δημοτικές αρχές εργοδότες, αντιμετωπίζουν την κρίση ως ευκαιρία για να επιβάλλουν αντεργατικές πολιτικές, να καταργήσουν ειδικότητες, επαγγελματικά δικαιώματα. Αρνούμαστε να είμαστε για άλλη μια φορά τα θύματα και της υγειονομικής κρίσης. Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν όλες οι Π.Ν. Περιεχομένου που επιβάλλουν αντιδραστικές ανατροπές στο όνομα της πανδημίας.
Καμία ανοχή, αναμονή, συναίνεση στο ζήτημα της προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία των εργαζομένων. Προχωράμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες με διάφορες μορφές πάλης, μέχρι η δημοτική αρχή να χορηγήσει άμεσα όλα τα αναγκαία μέσα προστασίας που οφείλει σε όλους και όλες. Κανένας εργαζόμενος δεν θα εργαστεί χωρίς τα αναγκαία μέσα προστασίας. Χωρίς να υπάρχουν οι αναγκαίες κλιματολογικές συνθήκες στους χώρους εργασίας- ο αναγκαίος κλιματισμός, εξαερισμός κ.λπ.
Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να αναλογιστεί το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση, επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στη διάρκεια της εργασίας μας.
Ο δυναμικός, μαζικός και διαρκείς αγώνας για εμάς είναι μονόδρομος.
Όταν η αδικία είναι παρούσα, η αντίσταση γίνεται καθήκον.

Το Δ . Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.