Παιδεία: «Μαθήματα» προχειρότητας ή αδιαφορίας στο Βύρωνα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαµιχαήλ

Μερικοί προβληματισμοί, με αφορμή όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας στον τομέα της Παιδείας και τα οποία -εκτός από την κοινή λογική- προκαλούν απορία, θυμό και απογοήτευση!

6ος & 9ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ή ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ;
Στην πόλη μας λειτουργούν 2 παιδικοί σταθμοί (ο 6ος και ο 9ος) σε κτίριο που ανήκει στο Βαφειαδάκειο ίδρυμα, το οποίο αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή του, ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο στολίδι για την πόλη μας. Και πολύ καλά έκανε! Ας δούμε όμως τι έκανε η δημοτική αρχή, που έχει την ευθύνη των παιδικών σταθμών:
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ!
Όπως το διαβάζετε. Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι ήταν μέσα στο εργοτάξιο κατά τη διάρκεια των εργασιών…

Παλέτες, εργαλεία, σκόνη, τούβλα, τρυπάνια, μπάζα και μάστορες, τεχνίτες, εργάτες να ασχολούνται με τις οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής σε ώρα που ο παιδικός σταθμός λειτουργούσε και οι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό και τα παιδιά βρίσκονταν μέσα.
Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Οι τσάντες και τα ρούχα των παιδιών στοιβαγμένα σε αίθουσες και καλυμμένα με σκόνη που σήκωναν οι οικοδομικές εργασίες. Στην κουζίνα ετοιμάζεται το φαγητό με τους σοβάδες να πέφτουν. Και όλα αυτά εν μέσω κορωνοϊού, όπου «υποτίθεται» τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του κορονοϊού αλλά και με την «ελπίδα» ότι οι οικοδομικές εργασίες ανάμεσα στα νήπια και οι σοβάδες που πέφτουν δεν θα προκαλέσουν κάποιο τραγικό ατύχημα!

Εύλογα, όλα αυτά ξεσήκωσαν την τοπική κοινωνία. Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν άμεσα την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και οι γονείς σε έξαλλη κατάσταση διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη δημοτική αρχή. Παράλληλα, όλες οι δημοτικές παρατάξεις κάλεσαν τη δημοτική αρχή να σταματήσει να παίζει με τις ζωές των παιδιών και συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες των γονιών και των εργαζομένων.
Μετά απ’ όλα αυτά, η δημοτική αρχή, αποφάσισε να μεταφέρει άρον άρον τα παιδιά σε άλλους παιδικούς σταθμούς, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες.
Αρκούσε ελάχιστη αίσθηση ευθύνης και λογικής για να αποτραπούν όλα τα παραπάνω.
Μια λύση θα ήταν να ξεκινήσουν οι εργασίες λίγες μέρες αργότερα, όταν οι παιδικοί σταθμοί θα σταματούσαν τη λειτουργία τους για τις καλοκαιρινές διακοπές. Εάν για κάποιο λόγο οι εργασίες έπρεπε να γίνουν άμεσα, μπορούσε κάλλιστα η δημοτική αρχή να καλέσει τους γονείς και τους ανακοινώσει, ότι πρέπει να γίνουν οι σχετικές εργασίες και ότι θα χρειαστεί να μεταφερθούν προσωρινά τα παιδιά σε άλλους παιδικούς σταθμούς. Μάλιστα, αυτό θα μπορούσε να γίνει οργανωμένα με στόχο γονείς, παιδιά και εργαζόμενοι να υποστούν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση. Όμως η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα από αυτά με αποτέλεσμα να εκθέσει σε κίνδυνο παιδιά και εργαζόμενους.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν κι εμείς αλλά και οι δημότες αυτής της πόλης:
Με ποιο σκεπτικό λειτούργησαν τόσο λάθος?
Ανέλαβε κανείς την ευθύνη για όσα απαράδεκτα έγιναν?
Υπήρξε κάποια παραίτηση υπευθύνου?

Δυστυχώς ούτε αποδοχή ευθύνης είδαμε, ούτε κάποια παραίτηση, ούτε κάποια επί της ουσίας δημόσια συγνώμη. Αντίθετα, η δημοτική αρχή έφτιαξε ένα βίντεο, στο οποίο ο δήμαρχος επισκέπτεται το εργοτάξιο και μας λέει πως ετοιμάζει ένα στολίδι για την πόλη. Εκεί, αντί συγνώμης υπάρχει μια έκκληση προς του γονείς για την κατανόησή τους σχετικά την ταλαιπωρία από την προσωρινή μετακίνηση των παιδιών σε άλλους σταθμούς του Δήμου…
Πραγματικά μας εντυπωσιάζει η έλλειψη σεβασμού προς τους δημότες και τους εργαζόμενους αλλά και η έλλειψη θάρρους ως προς την ανάλυψη ευθύνης για το λάθος αυτό. Αντίθετα, ακολουθείται η τακτική του «πετάω την μπάλα στην εξέδρα», με επικοινωνιακά παιχνίδια και video. Αναρωτιόμαστε αν θεωρούν πως οι δημότες έχουν μνήμη χρυσόψαρου ή αν τελικά αδιαφορούν τελείως για όσα συμβαίνουν…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.