ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ: Καφέδες, Πίττες & κλικ…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ  – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Κάρτες, φυλλάδια, καφέδες, καφέδες πολλοί…, μαζώξεις, οδοιπορικά (στον άγνωστο Βύρωνα για πολλούς) φωτογραφικά κλικ..κλικ πολλά και αγκαλιές… πολλές αγκαλιές… φιλίες ανεξίτηλες στον χρόνο… στον χρόνο μέχρι τις εκλογές και την σταυροδοσία, ίσως και μερικές μέρες μετά..

Και μετά τι; Μετά πίττες, πίττες πολλές… από τα Χριστούγεννα μέχρι το Πάσχα και βάλε…

Και όταν τελειώσουν οι πίττες; Τι θα κάνουμε τότε χωρίς μαζώξεις; Α μα τότε ή θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για ένα καλύτερο δήμο ή θα πρέπει να γιορτάσουμε κάτι άλλο…

Η αέναη μάχη του κλικ, της στιγμής, του «φαίνεσθαι»… τι και εάν απουσιάζεις; τι και εάν όλο το μεσοδιάστημα από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι σήμερα μια μεγάλη μερίδα ήταν άφαντη από δραστηριότητες  χωρίς χρώμα χωρίς κόμμα για τον συνάνθρωπό μας; Τι και εάν δεν εμφανίζεσαι και  δεν στηρίζεις τα μαγαζιά της πόλης σου… αρκεί να προλάβεις τα  κλικ δέκα μέρες πριν και δέκα μέρες μετά τις εκλογές…

Και κάπως έτσι κυλάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια. Και έρχονται οι βροχές και κολυμπάμε στην πρώτη μπόρα… Έρχεται ο χιονιάς και θαβόμαστε στο χιόνι…

Και στο ενδιάμεσο ζούμε σε μια βρώμικη πόλη, χωρίς πράσινο, χωρίς φώτα, χωρίς δρόμους, ή με δρόμους που σπάμε είτε τα τροχοφόρα (στην καλύτερη) είτε τα άκρα μας, σε μια πόλη χωρίς ασφαλείς διαβάσεις για τα παιδιά, τις μαμάδες τους και τους ηλικιωμένους μας,  μια πόλη που ξεκινάει η χρονιά με λιγότερα σχολεία (και τα περισσότερα ρημαδιό)..

Είναι αυτό που θέλουμε; θέλουμε να συνεχίσει κάτι με το οποίο οι ίδιοι γελάμε;  Και τότε τι? ποια είναι η νέα πρόταση;

Η νέα πρόταση είναι να επιλέξουμε παράταξη με ρεαλιστικό πρόγραμμα, βασισμένο στις ΔΙΚΕΣ σας προτεραιότητες, παράταξη που έβαλε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το εγώ, για να αλλάξει επιτέλους σελίδα ο Βύρωνας, παράταξη με πολλούς ανθρώπους που βιοπορίζονται από την εργασία τους στερώντας τους μεν πολύτιμο χρόνο για «pr» αλλά που κουβαλάνε μέσα τους την εργασιακή τους εμπειρία και το πάθος τους για ένα Βύρωνα καλύτερο. ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ μέσα από τα βιογραφικά τους και την πορεία τους – ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ο Βύρωνας που όλους μας ενώνει, η γη που ρίζωσαν οι ξεριζωμένοι και πονεμένοι πρόγονοί μας, και δημιούργησαν με κόπο όσα εμείς βρήκαμε σήμερα έτοιμα…. Ο Βύρωνάς μας που απλώνεται ανάμεσα σε ένα υπέροχο βουνό – που θα μπορούσε να γίνει ο επίγειος παράδεισος για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ –  και το ιστορικό μας κέντρο, ο Βύρωνάς μας που σε αυτό το βουνό έχει ΚΑΙ σκοπευτήριο (άγνωστο για πολλούς δυστυχώς..) ,  ο Βύρωνάς μας με τις υπέροχες πλατείες και τα πάρκα που ρημάζουν τα τελευταία χρόνια, με τις εκκλησιές μικρές και μεγάλες, γνωστές και λιγότερο γνωστές… ο Βύρωνας με τα «καλντερίμια» του ανάμεσα στις  τερατόμορφες πολυκατοικίες και τα προσφυγικά σπίτια που αντιστέκονται  …ο  Βύρωνας με τα υπέροχα μαγαζιά καλά κρυμμένα μυστικά για όλα τα γούστα.. ο Βύρωνας  με την  μεγάλη ιστορία αλλά και τους υπέροχους ανθρώπους με διαφορετικές προσλαμβάνουσες..

Αυτός ο Βύρωνας ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ, και σίγουρα πολλά περισσότερα  από την ξεχαρβαλωμένη εικόνα που βλέπουμε ΟΛΟΙ σήμερα …

Και αυτός ο Βύρωνας αξίζει ΝΕΑ & ΑΦΘΑΡΤΑ πρόσωπα που θα παντρέψουν τις εμπειρίες από την εργασία τους με την ανιδιοτελή τους αγάπη για την γη των προγόνων τους/μας και έχουν όρεξη για δουλειά και μόνο –  ίσως και χωρίς κλικ αλλά ΑΞΙΖΕΙ!

Και επειδή για να κάνουμε τα μεγάλα πρέπει να ξεκινήσουμε  από τα μικρά και δεδομένα – που τελικά δεν είναι τόσο δεδομένα  –  ας μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπάνε την φύση να φυτέψουν όπου μπορούν, σε γλάστρες στο μπαλκόνι και στην ταράτσα, να κάνουν τον δικό τους λαχανόκηπο, να ανακυκλώνουν όπως μας έμαθαν εμάς οι καθηγητές μας στο 2ο.. να αγαπούν τα ζωάκια, να υιοθετήσουν από το καταφύγιό μας, να παθιαστούν με  τον αθλητισμό και να αφήσουν τα κινητά… και πάνω από όλα να τους μάθουμε με την στάση μας να αγαπούν και να σέβονται τους ανθρώπους πάνω από όλα…  Καλή ψήφο!

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.