Μουσικοθεραπεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Παύλου Γώγου, Καθηγητή Μουσικής

Η ψυχολογία είναι η κύρια πηγή ενέργειας και υγείας του ανθρώπου. Έχοντας την κατάλληλη διάθεση μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο στη ζωή. Με την ψυχολογία εκείνη έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις την πορεία της ζωής σου. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δυναμώσουμε και να κρατήσουμε υγιή την ψυχή μας.
Οι τέχνες συμβάλλουν έντονα στην καλλιέργεια του μυαλού αλλά και της ψυχής όλωντων ανθρώπων. Η ζωγραφική γαληνεύει την φαντασία μας, η ποίηση εξασκεί τον τρόπο σκέψης μας, το θέατρο αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής μας, η μουσική χρωματίζει τον τόνο της ψυχής και άλλες πολλές τέχνες συμβάλλουν επίσης στην καλλιέργεια της. Ο ήχος παρατηρήθηκε πρώτη φορά στη φύση. Οι άνθρωποι ακούγοντας το αεράκι που χάιδευε τα φύλλα και τον παλμό της καρδιάς τους, δημιούργησαν τον δικό τους μουσικό χτύπο. Αυτοί οι χτύποι άλλαζαν, ανάλογα με τη περίσταση. Εκπροσώπευαν την κάθε συγκυρία με μια μουσική υπόκρουση. Από τα αρχαία χρόνια οι μουσικοί και γενικά οι ήχοι ταξίδευαν πλάι με τους ανθρώπους. Αποτελούσε μια θεϊκή παρέμβαση στη ζωή των ανθρώπων, καθώς είχε αντίκτυπο στα συναισθήματα τους.
Σήμερα, η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στην καθημερινότητα μας. Ο καθένας μας ακούει μουσική στο αυτοκίνητο, σε καφετέριες, στην μελέτη και ενίοτε μέχρι και στον ύπνο η μουσική προσφέρει καλλιέργεια στον ανθρώπινο εγκέφαλο.
Σε ανθρώπους που υποφέρουν από βαριά εγκεφαλικά προβλήματα και που αδυνατούν να επικοινωνήσουν, η μουσική αποτελεί το «φάρμακο». Καθώς ο ασθενής έρχεται σε επαφή με την μουσική μέσω πληθώρας οργάνων, δημιουργείται ένας νέος τρόπος επικοινωνίας και σταδιακά αναπτύσσεται η ομιλία.
Οι γονείς με παιδιά που γεννήθηκαν με κάποιο διανοητικό πρόβλημα, ενήλικες που έχουν υποστεί κάποιο ατύχημα και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, ακόμα και ηλικιωμένοι που πάσχουν από εγκεφαλικές βλάβες, πρέπει να γνωρίζουν τους τρόπους αντιμετώπισης και να μην τα παρατάνε. Πρέπει να μην φοβούνται και να μην υποτιμούν την δύναμη που μπορεί να προσφέρει η μουσική σε έναν άνθρωπο. Το έργο της μουσικοθεραπείας είναι σημαντικό να ακουστεί και να διαδοθεί παντού!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.