Κολλαγόνο Το απαραίτητο συστατικό ενάντια στη «βαρύτητα»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120

Το κολλαγόνο είναι η συσφικτική ουσία που παράγεται από τον οργανισμό σε όλο το σώμα μας. Ουσιαστικά είναι το συστατικό που συσφίγγει όχι μόνο την επιδερμίδα μας αλλά ακόμα και τα οστά μας.
Μέχρι την ηλικία των 25 ετών το δέρμα αποτελείται από περίπου 75% κολλαγόνο, αλλά αυτό μειώνεται με την πάροδο των χρόνων. Μετά την κλιμακτήριο η ποσότητα κολλαγόνου μειώνεται κατά το ένα τρίτο μέσα σε μια δεκαετία. Η μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου αρχίζει να εμφανίζεται με τις πρώτες ρυτίδες και την πρώτη χαλάρωση της επιδερμίδας του σώματος μας.
Όπως και το υαλουρονικό -που είχαμε αναφέρει στο πρώτο μας τεύχος – έτσι και το κολλαγόνο υπάρχει σε διάφορες μορφές, όπως σε κρέμες, μάσκες, serums και σε ενέσιμη μορφή. Η ενέσιμη μορφή του γίνεται μόνο στην πλαστική χειρουργική για την διόρθωση των ρυτίδων ή των ουλών. Το αποτέλεσμα όμως συνήθως δεν είναι μόνιμο και μπορεί να χρειαστούν ενέσεις κάθε τρεις έως δώδεκα μήνες.
Για την διατήρηση του κολλαγόνου και για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να καθυστερήσει την μειωμένη παραγωγή του, χρειάζεται να μην εκτιθέμεθα πάρα πολύ ώρα στον ήλιο και να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε λαχανικά και ψάρια. Επίσης, μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο συμπληρώματα διατροφής που βοηθάνε στο να καθυστερήσουμε τη μείωση της παραγωγής του.
Εδώ λοιπόν έρχεται και η κοσμετολογία να μας βοηθήσει ώστε να ανακόψουμε την φυσική φθορά του χρόνου. Μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο προϊόντα τα οποία περιέχουν κολλαγόνο αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι ποσοστό και σε τι μοριακό βάρος το συστατικό αυτό υπάρχει μέσα στο προϊόν. Είναι πολύ σημαντικό να είναι διπλού μοριακού βάρους για να μπορέσει να απορροφηθεί από την επιδερμίδα μας και να λειτουργήσει ως συστατικό. Προσωπικά προτείνω να εμπιστευτείτε την αισθητικό σας για το προϊόν που θα σας προμηθεύσει διότι η ίδια χρησιμοποιεί τα προϊόντα στις θεραπείες που κάνει και έτσι γνωρίζει καλύτερα τα αποτελέσματα.
Ανάλογα πάντα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας πρέπει να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Πολλές από εμάς αντιμετωπίζουν ορμονικές διαταραχές οι οποίες επηρεάζουν και την επιδερμίδα μας ή το δύσκολο πρόβλημα της ακμής. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα ανάπλασης τα οποία εμπεριέχουν κολλαγόνο όχι όμως ως κύριο συστατικό, αλλά βοηθούν την επιδερμίδα μας να παράξει επιπλέον κολλαγόνο.
Υπάρχουν, λοιπόν, τρόποι να «είμαστε και να φαινόμαστε» νεότερες, οι οποίοι και άμεσα αποτελέσματα έχουν και δεν είναι πολύ δαπανηροί για την τσέπη μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.