30 κρούσματα σε δομή ανήλικων μεταναστών στον Βύρωνα upd

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε καραντίνα η μονάδα – Θετικοί στον κορωνοϊό 8 εργαζόμενοι και 22 φιλοξενούμενοι – Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Βύρωνα

Συναγερμός σήμανε στον ΕΟΔΥ για δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών στον Βύρωνα, ως νέα εστία κορωνοϊού στην περιφέρεια Αττικής.
Κλιμάκιο του Οργανισμού έσπευσε στη δομή καθώς μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε διψήφιος αριθμός κρουσμάτων μεταξύ των φιλοξενουμένων και του προσωπικού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θετικοί έχουν βρεθεί 8 εργαζόμενοι και 22 φιλοξενούμενοι στη δομή.
Το σύνολο των φιλοξενουμένων ανηλίκων υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο, ενώ έχει ξεκινήσει και η ιχνηλάτηση των επαφών τους αλλά και του προσωπικού. Η δομή έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του δήμος & Πολιτεία με τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη έγινε γνωστό ότι τα παιδιά που διαγνώστηκαν και είναι θετικά στον κορωνοϊό απομονώθηκαν και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο, όπως και τα άλλα για προληπτικούς λόγους, ώστε να γίνει ανίχνευση ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα. Ο δήμαρχος διευκρίνισε ότι η ευθύνη της λειτουργίας της μονάδας ανήκει σε ΜΚΟ και όχι στον δήμο ενώ υπογράμμισε ότι από το πρωί της Δευτέρας η δημοτική αρχή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο κ. Κατωπόδης ανέφερε ότι η παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στη δομή έχει ήδη κλείσει και τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα θα προχωρήσουν το πρωί της Τρίτης 1/9 σε απολύμανση και λεπτομερή καθαρισμό της, με στόχο να προληφθεί τυχόν διασπορά του ιού. Συνέστησε ψυχραιμία, τονίζοντας ότι οι Αρχές και ο Δήμος βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση και θα γίνει ό,τι χρειάζεται.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.