ΥΠΕΣ: Μέχρι 15 Ιανουαρίου 2023 η δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα τραπεζοκαθίσματα και οι παράνομες κατασκευές επεκτείνονται παντού. Οι αυθαιρεσίες συνεχίζονται προς όφελος της αγοράς και την κερδοφορία των επιτήδειων επιχειρηματιών, δυσκολεύοντας τη ζωή των πολιτών.

Κυβέρνηση, υπουργός εσωτερικών και δημοτικές αρχές «βάζουν πλάτη» στην αυθαιρεσία.

Με τροπολογία του υπουργείου εσωτερικών που κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη βουλή, παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 η δυνατότητα των δήμων να παραχωρούν ατελώς κοινόχρηστους χώρους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες κ.λπ.) για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Όπως προβλέπει η τροπολογία, η δωρεάν επέκταση των κοινόχρηστων χώρων δεν μπορεί να ξεπερνά το τριπλάσιο χώρο της κανονικής αδειοδότησης ή να είναι ικανή για την ανάπτυξη του ίδιου αριθμού τραπεζοκαθισμάτων.

Διευκρινίζεται επίσης ότι επί των πρόσθετων χώρων οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να τοποθετούν μόνιμες κατασκευές ή να βγάζουν ηχεία.

Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο είχε θεσπιστεί από το 2020, κατά την περίοδο των αυστηρών μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του κορονοϊού και με στόχο να μπορέσουν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να μεγαλώσουν τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών, χωρίς να μειώσουν τον αριθμό των τραπεζοκαθισμάτων.

…..

Στο Βύρωνα, η αυθαιρεσία πολλών καταστηματαρχών δεν έχει όριο σχετικά με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων και τις παράνομες κατασκευές, αυτοσχέδιες ή μη, που βάζουν διάφοροι επιχειρηματίες με τη στήριξη και την ανοχή της δημοτικής αρχής.

Δεν τηρείται κανένας κανονισμός και κανένα όριο.

Το θράσος ορισμένων καταστηματαρχών έχει φτάσει μέχρι να βγάζουν τραπέζια ακόμη και στο οδόστρωμα.

Ασφαλώς τη ζωή των πεζών-πολιτών δεν την κάνει δύσκολη μόνο η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, αλλά συνολικότερα η κατάσταση που έχει πλέον δημιουργηθεί στην πόλη και οδηγεί στο να υποβαθμίζεται διαρκώς η ζωή των πολιτών σε όλες τις γειτονιές της.

Η ποιότητα ζωής στην πόλη δεν σχετίζεται μόνο με τα τραπεζοκαθισματα, αλλά έχει πολλές πλευρές και σίγουρα η δημοτική αρχή έχει αποτύχει και σε αυτό τον τομέα.

Όσο για την δημοτική αντιπολίτευση δεν φαίνεται να καταφέρνει να εμποδίσει την αυθαιρεσία και την συμπόρευση της δημοτικής αρχής με αυτή, έτσι ώστε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Θέλουμε να ζούμε σε μία πόλη που να μπορείς να ζεις, να εργάζεσαι και να κυκλοφορείς. Να συνυπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και ελεύθερος κοινόχρηστος χώρος χωρίς να αποκλείει το ένα το άλλο!

Ούτε αυτό δεν γίνεται όμως στην εποχή της νεοφιλελεύθερης αγοράς και ασυδοσίας, Που πάνω από όλα τίθεται η “ανάπτυξη” και το κέρδος. Που επικρατεί η πρακτική του ακραίου και κακώς εννοούμενου ατομισμού, που συνοψίζεται στο «άρπαξε να φας και κλέψε για να έχεις».

Όσοι και όσες δεν συμφωνούν σε αυτή τη επιβαλλομένη συνθήκη, οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε έναν άλλο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.