Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος – Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον δρόμο μετά τη φωτιά στη Μόρια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

© AP Photo/Panagiotis Balaskas

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Εκτακτης Ανάγκης η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου από σήμερα 9 Σεπτεμβρίου και για τέσσερις μήνες, για λόγους δημόσιας υγείας.

Αστεγοι χιλιάδες μετανάστες από τη Μόρια
Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας στις 9 Σεπτεμβρίουστη Λέσβο κατέστρεψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις της δομής φιλοξενίας, με συνέπεια να μείνουν άστεγοι 3.500 μετανάστες. Με τη δεύτερη πυρκαγιά στο ΚΥΤ, τη νύχτα της ίδιας ημέρας περίπου 13.000 μετανάστες βρέθηκαν εκτός του ΚΥΤ και σκόρπισαν στο νησί.
Μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Μόριας διέφυγε στα γύρω κτήματα, ενώ άλλο μέρος έχει κινηθεί προς την πόλη της Μυτιλήνης, όπου στο ύψος του Καρά Τεπέ, λίγο πριν από το εργοστάσιο της ΔΕΗ, είχε παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν τους επέτρεπε να μπουν στην πόλη.

Εκτακτα μέτρα από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς μόλις μία ημέρα πριν, είχαν εντοπιστεί 35 μετανάστες θετικοί στον ιό. Στη Λέσβο μετέβησαν με εντολή του πρωθυπουργού ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, προκειμένου να εκτιμήσουν από κοντά την κατάσταση.

Εικόνες καταστροφής στη Μόρια μετά τη φωτιά

Εικόνες από την επόμενη μέρα της φωτιάς και τις καταστροφές που αυτή προκάλεσε στη δομή όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα:

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στη Μόρια

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα, ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου, όταν πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό ή είχαν ιχνηλατηθεί ως επαφές των κρουσμάτων αρνήθηκαν να μπουν σε απομόνωση. Ακολούθησαν συγκρούσεις με άλλους πρόσφυγες και μετανάστες, που τους ωθούσαν έξω από τον καταυλισμό. Η σύγκρουση αυτή κάποια στιγμή πήρε φυλετικό χαρακτήρα, με συνέπεια να μπουν φωτιές, οι οποίες σύντομα και λόγω του δυνατού ανέμου πήραν διαστάσεις. Ακόμα μία πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα το ΚΥΤ να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σημειώνεται ότι, όπως καταγγέλλεται, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής φτάνοντας στον καταυλισμό για να επιχειρήσουν δέχθηκαν επίθεση οπό ομάδες αιτούντων άσυλο, που τους εμπόδισαν στο έργο τους.

Πέτσας: “Διερευνώνται τα αίτια του εμπρησμού”

«Διερευνάται και ο τρόπος και τα αίτια που οδήγησαν στον εμπρησμό, διότι η Πυροσβεστική δεν μπόρεσε να δράσει όπως θα μπορούσε, καθώς την απέτρεψε όλη αυτή η έκρηξη και η αντίδραση στον οικισμό μετά την πληροφόρηση για θετικά κρούσματα. Δόθηκε πραγματική μάχη όλη νύχτα» τόνισε στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όπως είπε ο κ. Πέτσας, θα υπάρξει άμεση μέριμνα για να στεγαστούν οι χιλιάδες άνθρωποι, με ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των πιο ευάλωτων.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα: Στις φλόγες το ΚΥΤ στη Μόρια – Στον δρόμο πάνω από 12.000 μετανάστες και πρόσφυγες

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.