Δίκη Χρυσής Αυγής: Αλλαγή στην πρόταση της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου ζήτησε να αναγνωριστούν ελαφρυντικές περιστάσεις μόνο για τους Μπούκουρα, Αλεξόπουλο και Κουκούτση, δηλαδή όσους καταδικάστηκαν μόνο για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και όχι άλλη πράξη. Είναι η ίδια εισαγγελέας η οποία στα τέλη του 2019 είχε προτείνει την αθώωση όλων των κατηγορουμένων πλην του Ρουπακιά, χαρακτηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα και όχι εγκληματική οργάνωση.

«Τι να προτείνω όταν το δικαστήριο δέχθηκε ότι τέλεσαν τέτοια αδικήματα, ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών; Θα ήταν αντιφατικό να προτείνω ελαφρυντικά ενώ διέπραξαν τέτοια αδικήματα κατά της Δημοκρατίας», ανέφερε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου στην αγόρευση της.

Η εισαγγελέας ζήτησε να αναγνωριστούν ελαφρυντικές περιστάσεις μόνο για τους Μπούκουρα, Αλεξόπουλο και Κουκούτση. Σύμφωνα με το 187 πκ Παρ 6, το ελαφρυντικό αναγνωρίζεται σε όσους έχουν καταδικαστεί μόνο για ένταξη και όχι για άλλη πράξη που σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση (ανθρωποκτονία, απόπειρες κτλ).

Πρόκειται για την ίδια εισαγγελέα, η οποία τον Δεκέμβριο του 2019 είχε υποστηρίξει ότι όλοι οι χρυσαυγίτες δράστες δεν έκαναν τίποτε οργανωμένο, ότι όλα τα ναζιστικά εγκλήματα υπήρξαν «μεμονωμένα περιστατικά», εν αγνοία του Αρχηγού, των περιφερειαρχών, αλλά και των πυρηναρχών… Είχε προτείνει δηλαδή την αθώωση των κατηγορουμένων πλην του Ρουπακιά, ο οποίος είχε ομολογήσει την πράξη του. Παράλληλα η κ. Οικονόμου είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα και όχι εγκληματική οργάνωση.

Πηγή: popaganda.gr, in.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.