Το κουκλοθέατρο της Μεσογείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δημήτρη Μεσογείου

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ίδια η ζωή έρχεται και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και προβλέψεις μας σχετικά με τις εξελίξεις στην καυτή περιοχή μας, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Γράφαμε στο προηγούμενο άρθρο μας: «… θα δοθεί μια λύση βίαιη, με αναθεώρηση γεωγραφικών συνόρων, εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ζωνών πολιτικής και οικονομικής επιρροής, με βάση όχι πλέον τα συμφέροντα κάποιων ισχυρών κρατών, αλλά τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει ένα νέο μοίρασμα του κόσμου. Κι αυτή η λύση θα πασπαλισθεί με τα όμορφα λόγια της ευγενικής διπλωματίας και των πολιτισμένων διαπραγματεύσεων». Και για το αληθές του λόγου μας, ας δούμε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας

Είναι γνωστό το γαϊτανάκι των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως επίσης και η θέση της ελληνικής κυβέρνησης «σταματάνε οι προκλήσεις, αρχίζουν οι συζητήσεις». Πολύ καλό και ηρωϊκό για να είναι αλήθεια!

Παρακολουθήστε λοιπόν, πως παίζεται το κουκλοθέατρο, πως κινούνται οι κούκλες (Ελλάδα, Τουρκία) με τα νήματα που κρατούν οι κουκλοπαίχτες (Η.Π.Α., Ε.Ε., Γερμανία, Γαλλία, Ν.Α.Τ.Ο.):

• Ο Ερντογάν ανακοινώνει ότι άρχισαν συνομιλίες με την ελληνική πλευρά

• Παράγοντες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών το αρνούνται

• Το Ν.Α.Τ.Ο. δηλώνει ότι έχει υποβάλλει προτάσεις στις δύο πλευρές

• Η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι πρόκειται για τεχνικές συζητήσεις στα πλαίσια του Ν.Α.Τ.Ο.

• Η Γερμανία και οι Η.Π.Α. συνομιλούν και με τις δύο χώρες, πιέζοντας για την έναρξη διαπραγματεύσεων

Ελλάδα και Τουρκία δηλώνουν έτοιμες για διερευνητικές συνομιλίες

• Η Τουρκία θέτει θέμα αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών και η ελληνική κυβέρνηση αντιδρά με πατριωτικές κορώνες

• Η.Π.Α. και Γερμανία ετοιμάζουν «σχέδιο» αφοπλισμού των ελληνικών νησιών. Το Ν.Α.Τ.Ο. συντάσσεται στην προοπτική αποστρατικοποίησης

• Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να το συζητάει

• Ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δηλώνει «…η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προσηλωμένοι σε μια 100% διπλωματική λύση καθώς και στη σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα»

• Η ελληνική κυβέρνηση αισθάνεται ικανοποίηση και περηφάνια για το ότι οι Η.Π.Α. εκτιμούν ότι οι σχέσεις Η.Π.Α.-Ελλάδας είναι σήμερα οι καλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Να θυμίσουμε εδώ τις παλαιότερες δηλώσεις για «πλήρη ευθυγράμμιση των συμφερόντων» Ελλάδας-ΗΠΑ των Τσίπρα-Κατρούγκαλου, απλά για να μην ξεχνιόμαστε

• Δειλά-δειλά, αλλά με «πολιτικό ρεαλισμό», εμφανίζονται οι πρώτες ειδήσεις για την προοπτική έναρξης διαπραγματεύσεων Ελλάδας – Τουρκίας, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς προαπαιτούμενα, για την επίλυση των μεταξύ τους διαφορών.

Κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Τουρκίας

Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο κατά της Ελλάδας και της Κύπρου είχε σαν αποτέλεσμα την «δυναμική» αλληλεγγύη της Ε.Ε. προς τις δύο χώρες-μέλη της. Η «δυναμική» αυτή αλληλεγγύη αποφασίστηκε να εκφρασθεί με κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Πανηγυρισμοί και χαρές σε Αθήνα και Λευκωσία για την ενιαία στάση της Ε.Ε.

Παρακολουθήστε την δεύτερη πράξη του κουκλοθέατρου:

• Η Ε.Ε. δηλώνει αλληλέγγυα προς Ελλάδα και Κύπρο, έτοιμη να «υπερασπισθεί» τα κοινά σύνορα

Η.Π.Α. και Ν.Α.Τ.Ο. τηρούν στάση Πόντιου Πιλάτου και καλούν τους συμμάχους να τα βρουν μεταξύ τους

• Η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει με στόμφο ότι συνέρχεται εκτάκτως το συμβούλιο κορυφής της  Ε.Ε. για να συζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας

• Εκκωφαντικό «άδειασμα» από τους ευρωπαίους, οι οποίοι επίσημα δηλώνουν ότι η σύνοδος γίνεται για την Λευκορωσία

• Το θέμα θα συζητηθεί, σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.

Δεύτερο συνεχόμενο «άδειασμα». Το θέμα δεν συζητείται και μετατίθεται και πάλι για το συμβούλιο κορυφής της Ε.Ε.

• Εκπληκτική η αιτία μη σύγκλισης, και πάλι, του συμβουλίου κορυφής της Ε.Ε.: σε καραντίνα λόγω υποψίας για κορονοϊό ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. (Απύθμενη κοροϊδία! Την άλλη μέρα ο πρόεδρος μιλούσε στις τηλεοράσεις!)

• Οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας φαίνεται πως «πάνε περίπατο»

Χρυσοπράσινο φύλλο…

«ριγμένο» απ’ όλους

Η Κύπρος, κράτος-μέλος της Ε.Ε., κατά σχεδόν το ήμισυ υπό την κατοχή της Τουρκίας, η οποία συζητά την ένταξή της στην Ε.Ε., αντέδρασε με βέτο στην μη επιβολή ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Τουρκίας, μπλοκάροντας έτσι τις κυρώσεις κατά της «εξαποδώ» Λευκορωσίας.

Και τότε στο κουκλοθέατρο αρχίζει η σκηνή με το ρίξιμο στη κόλαση:

Ε.Ε. και Η.Π.Α. πιέζουν ασφυκτικά την Κύπρο να αποσύρει το βέτο και να ψηφισθούν οι κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας (βλέπε στο βάθος Ρωσία)

Η.Π.Α. και Ν.Α.Τ.Ο. πιέζουν την Κύπρο, με αστραπιαία επίσκεψη Πομπέο στη Λευκωσία, να μην παραχωρήσει διευκολύνσεις ελλιμενισμού και ανεφοδιασμού στον ρωσικό στόλο

• Οι παραβιάσεις της κυπριακής Α.Ο.Ζ. από την Τουρκία συνεχίζονται

• Οι ενεργειακοί κολοσσοί, που αποχώρησαν από τα κυπριακά ύδατα ενώ ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε έρευνες για εξορύξεις, ούτε καν σκέφτονται να επανέλθουν σύντομα

• Στην Κύπρο δίνει χέρι βοήθειας η Ρωσία, η οποία για την προώθηση των συμφερόντων της στην περιοχή φαίνεται ότι θα «παίξει» το χαρτί Κύπρος μέχρι τέλους

• Και τότε, αν η Κύπρος δεν μετανοήσει, δεν αποσύρει το βέτο και δεν «ξεκόψει» απ’ τους ρώσους,  είναι  πολύ πιθανο  οι σύμμαχοι της Κύπρου, Ε.Ε., Η.Π.Α. και Ν.Α.Τ.Ο., να επιλέξουν τέτοια μέτρα, οικονομικά και όχι μόνο, ώστε να την ρίξουν στην κόλαση

Την Κύπρο, την αδελφή Κύπρο, δεν στήριξε ούτε η ελληνική κυβέρνηση, φοβούμενη προφανώς μην χαλάσει το σκηνικό των επερχόμενων διαπραγματεύσεων με την Τουρκία ή μήπως κατηγορηθεί για φιλορωσσικές θέσεις.

Ελπίζουμε, πως και μέσα από την αλληγορία του κουκλοθέατρου  γίνεται κατανοητό, ότι οι κουκλοπαίχτες μας οδηγούν σε αναθεώρηση γεωγραφικών συνόρων, εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ζωνών πολιτικής και οικονομικής επιρροής και συνεπακόλουθα, όλους τους λαούς της λεκάνης της Μεσογείου σε οικονομική, κοινωνική και εθνική εξαθλίωση για χάρη και προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Στο μυαλό και στο χέρι μας είναι να βρούμε τρόπους ανακοπής αυτής της πορείας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.