ΒΟΤΟΧ: Ενέσιμη ή Καλλυντική Θεραπεία;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120

τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

Συχνά ακούω από γυναίκες να μου λένε ότι τρέχουν όλη μέρα και δεν προλαβαίνουν να βάλουν ούτε μια κρέμα στο πρόσωπό τους ή ότι δεν χρησιμοποίησαν ποτέ καλλυντικά προϊόντα. Φτάνει, όμως, η στιγμή που ναι μεν είσαι νέα σε ηλικία, δηλαδή άνω των 35 ετών, αισθάνεσαι ακόμα πιο νέα αλλά ο χρόνος έχει αρχίσει και κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο σου και τότε «τρέχεις». Η πρώτη σκέψη όλων είναι να κάνουν Botox για να μην φαίνονται οι ρυτίδες που μόλις ξεκίνησαν. Τι είναι όμως το τόσο ευρέως γνωστό Botox;

Το ενέσιμο Botox ξεκίνησε ως θεραπεία για τους ανθρώπους που είχαν έντονο πρόβλημα εφίδρωσης στις παλάμες και στις μασχάλες τους. Αργότερα εφαρμόστηκε και στο πάνω μέρος τους προσώπου για την αντιμετώπιση των ρυτίδων ή την πρόληψη τους.

Οι ενέσεις Botox χρησιμοποιούν μορφές της βοτουλινικής τοξίνης, η οποία παράγεται από το βακτήριο που προκαλεί ένα είδος τροφικής δηλητηρίασης που ονομάζεται αλλαντίαση και παραλύει προσωρινά τη μυϊκή δραστηριότητα. Μπλοκάρει δηλαδή προσωρινά τη μεταβίβαση των ερεθισμάτων από τα νεύρα προς τους μύες οι οποίοι προκαλούν τις ρυτίδες, επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν. Οι φυσιολογικές εκφράσεις δεν επηρεάζονται. Οι ρυτίδες που προκαλούνται από τον ήλιο και τη βαρύτητα δεν ανταποκρίνονται στο Botox.

Το αρχικό αποτέλεσμα μετά από τη θεραπεία φαίνεται μέσα στις πρώτες 3 ημέρες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα σε 7 ημέρες. Η διάρκεια της θεραπείας αυτής είναι έως 4 μήνες. Εάν αποφασίσουμε να διακόψουμε την ενέσιμη θεραπεία, οι ρυτίδες και οι γραμμές σταδιακά θα επανέλθουν στην κατάσταση που ήταν πριν από τη θεραπεία.

Υπάρχει όμως και η καλλυντική θεραπεία κατά των ανεπιθύμητων ρυτίδων. Υπάρχουν προϊόντα με υψηλό δείκτη περιεκτικότητας της Argireline, η οποία είναι το παράγωγο της βοτουλινικής τοξίνης,  τα οποία κάνουν Boτοx στις ρυτίδες που έχουμε σε όλο το πρόσωπο και όχι μόνο στο κούτελο ή στο «πόδι της χήνας».

Η Argireline είναι ασφαλέστερο, φθηνότερο και πιο ήπιο υποκατάστατο της botulinum τοξίνης. Και οι δύο μέθοδοι στοχεύουν τοπικά στον ίδιο μηχανισμό σχηματισμού ρυτίδων (την σύσπαση των μυών) αλλά με διαφορετικό τρόπο:

Ενώ το Botox σπάει το τριαδικό σύστημα SNARE και ο μυς παραλύει, η Argireline αποσταθεροποιεί το σύστημα οπότε ο μυς απλά χαλαρώνει.

Έχουν γίνει πολλές in vitro καθώς και in vivo μελέτες σε εθελοντές, οι οποίες αποδεικνύουν την αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν 5 και 10% διαλύματος Argireline.

Το κόστος της μίας θεραπείας από την άλλη απέχει παρασάγκας όπως γνωρίζουμε.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να ξανασκεφτούμε αυτό το ένα λεπτό που χρειάζεται για να βάλουμε μια κρέμα το πρωί έτσι ώστε να φωτίσουμε, να ενυδατώσουμε και να δώσουμε σε όλο το πρόσωπό μας αυτό που χρειάζεται για να καθυστερήσουμε αρκετά τον χρόνο που περνάει και αργότερα να κάνουμε και μία ενέσιμη θεραπεία για την τόνωσή του.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.