Online Μαθήματα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Της Tζίνας Ρούπακα, Εκπαιδευτήρια “So Easy” Βύρωνα

Ακούω και διαβάζω παντού για on line μαθήματα. Θετικά, αρνητικά, αντιρρήσεις ακόμα και διαμάχες μεταξύ γονέων, καθηγητών και σπουδαστών.

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο ξεκινώντας από τα βασικά:

Τι σημαίνει on line μάθημα;

Σίγουρα δε σημαίνει την επικοινωνία καθηγητή και σπουδαστή μέσω μιας απλής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Και φυσικά δεν είναι η αποστολή εκπαιδευτικού υλικού για εξάσκηση. Το πραγματικό on line μάθημα πρέπει να είναι η απόλυτη προσομοίωση της live τάξης.

Γι αυτό και μου αρέσει να μιλάω για διαδικτυακές τάξεις.

• Οι διαδικτυακές τάξεις πρέπει να πληρούν όλες τις καίριες προδιαγραφές για ένα αποτελεσματικό μάθημα: ολιγομελείς και ομοιογενείς ομάδες σπουδαστών που εξασφαλίζουν την αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και μαθητή καθώς και την απαραίτητη διάδραση μεταξύ των σπουδαστών.

• Οι διαδικτυακές τάξεις πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που έχουμε μέσα στις live τάξεις για την αποτελεσματικότερη μετάδοση της γνώσης.

• Οι διαδικτυακές τάξεις πρέπει να γίνονται από έμπειρους, εξοικειωμένους με την τεχνολογία καθηγητές και να εξασφαλίζουν ότι όλες οι δεξιότητες των μαθητών είναι ενεργές μέσα στο μάθημα (οπτική, ακουστική, προφορικός και γραπτός λόγος).

• Οι διαδικτυακές τάξεις μπορεί μα διαρκούν περισσότερη ώρα κάποιες φορές αλλά ποτέ δεν θα αφήνουν πίσω τους ούτε μια διδακτική ώρα χαμένη!

Σε ένα μήνα και κάτι, είμαστε «πίσω στα θρανία». Δεν ξέρουμε αν θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε τα παραδοσιακά μας θρανία. Όμως το σίγουρο είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Η διαδικτυακή ταξη μπήκε στη ζωή μας. Μπορεί να μην αντικαθιστά το live μάθημα αλλά έχει το δικό της ρόλο. Ας το αποδεχτούμε λοιπόν με προσοχή και απαιτήσεις!

Ας απαιτήσουμε να μάθουμε πριν επιλέξουμε το μάθημα για τα παιδιά μας (ή και για μας τους ίδιους) τι ακριβώς κάνει ένα κέντρο ξένων γλωσσών όταν λέει on line μάθημα;

Ας ελέγξουμε πώς ακριβώς είναι οι live και πώς οι διαδικτυακές τάξεις του.

Ας προσπαθήσουμε να μάθουμε αν ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα σπουδών τη χρονιά που πέρασε. Είναι ανάγκη να γίνουμε όλοι πιο απαιτητικοί! Γιατί μόνο τότε θα είμαστε έτοιμοι για όλα!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.