To μέλι του Φθινοπώρου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Tης Κατερίνας Κρυώνη, μελισσοκόμου, MELISSAFARM

Το μέλι, αυτή η πανάρχαια και πολύτιμη τροφή-θεραπεία με τη σημαντική καλλυντική δράση, είναι ένα δώρο της φύσης στον άνθρωπο. Το ελληνικό μέλι είναι από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως, χάρις στον πλούτο της Ελληνικής φύσης. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενισχύοντας σημαντικά τον οργανισμό απέναντι στις ασθένειες. Και ποιο από όλα τα μέλια να ξεχωρίσει κανείς;

Για παράδειγμα, το υπέροχο αρωματικό θυμάρι διαθέτει ισχυρή αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αντιμυκητιακή δράση. Το λεπτόρρευστο, ξανθό μέλι πορτοκαλιάς, πλούσιο σε βιταμίνη C, πολυφαινόλες και φλαβονοειδή (βραβευτήκαμε με χρυσό αστέρι στα διεθνή βραβεία GREAT TASTE AWARDS 2020), κλείνει μέσα του όλη την ανθισμένη άνοιξη της Επιδαύρου. Οι επιστήμονες αποδίδουν σε αυτό το μέλι σπουδαίες αντιγηραντικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Το μέλι βελανιδιάς, σκουρόχρωμο μέλι, με έντονη γεύση, είναι πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία. Ένα άγνωστο μέλι στο ευρύ κοινό είναι αυτό της χαρουπιάς (βραβείο GREAT TASTE AWARDS 2020): συλλέγεται στο τέλος του φθινοπώρου, έχει έντονη γεύση κακάο και αποτελεί μια σπουδαία πηγή ασβεστίου – τρεις φορές περισσότερο από το γάλα!

Η αγάπη μας για τη φύση και για τα φυσικά προϊόντα, μας οδήγησε να αφήσουμε τον Bύρωνα πριν από 20 χρόνια, για ένα νέο ξεκίνημα στην επαρχία. Με υπομονή και επιμονή, με έμπνευση και όραμα για το πολύτιμο προϊόν της κυψέλης, ΤΟ ΜΕΛΙ, δημιουργήσαμε στην Αρχαία Επίδαυρο μια μικρή μελισσοκομική μονάδα, την MELISSAFARM.  Εδώ, στην πλούσια γη  της Πελοποννήσου παράγουμε όλα μας τα μέλια: Πορτοκαλιάς, Ανθέων, Θυμαριού, Πεύκου, Ερείκης, Καστανιάς, Ελάτης, Χαρουπιάς καθώς και ανοιξιάτικη πολυανθική γύρη, πρόπολη και βασιλικό πολτό. Με βάση το αγνό μας μέλι, δημιουργήσαμε πραλίνες (αλείμματα) Φουντουκιού, Αμυγδάλου, βιολογικού Ταχινιού, Φιστικιού και Φιστικιού Αιγίνης (διεθνές βραβείο GREAT TASTE AWARDS 2020) και Crème de Miel. Όλα υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα κι αρώματα.

Καλλιεργούμε βότανα και δημιουργούμε 11 συνδυασμούς  βοτάνων για αφεψήματα. Όταν αδειάσει η συσκευασία μας, μετατρέπεται σε γλάστρα και φυτεύουμε σπόρους μελισσοκομικών φυτών σ’ αυτήν (περιέχονται στη συσκευασία). Έτσι, προσφέρουμε πολύτιμη τροφή στις μέλισσες, κι επιστρέφουμε στη φύση μέρος από την ωφέλειά της. Διαθέτουμε τέλος έναν μικρό ελαιώνα, και με το λάδι ελιάς του, παράγουμε υψηλής ποιότητας σαπούνια φυσικών υλικών.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.